MOBILAIR M står for "MEHR" = flere muligheder

KAESER MOBILAIR: M står for "MEHR" = flere muligheder

På byggepladsen er barske miljøforhold og krævende anvendelser på dagsordenen. Her er det godt at have en pålidelig og robust trykluftforsyning til rådighed. De mobile kompressorer fra KAESER kan dog også meget andet. I vores blogindlæg fortæller vi dig, hvor meget variation en MOBILAIR har at byde på.

MOBILAIR-byggekompressorer er ægte skabere. Uanset om den er mobil eller stationær, med forbrændings- eller elektromotor, imponerer disse allroundere med deres holdbarhed, pålidelighed og effektivitet. Med en båndbredde fra 1 m3/min. og op til 446 m3/min. findes det rigtige mobile kraftværk til enhver anvendelse.

Én til alt

MOBILAIR M59 er et ægte multitalent. Det kompakte anlæg er takket være talrige muligheder for ekstraudstyr en allrounder på byggepladsen. Lige meget om du har brug for strøm til din nedrivningshammer, trykluft til din sandblæsningsmaskine eller en backup til din industrielle trykluftstation – M59 kan det hele. Og mobilkompressoren er yderst emissionsvenlig og miljøvenlig. Dens motor er godkendt til drift med det fossilfri biobrændstof HVO100.

Fleksibiliteten ved trykknappen: Den innovative pV-regulering sikrer behovsbaseret tryk og volumenstrøm. På den måde er det muligt at indstille det maksimale tryk (p) mellem 6 og 14 bar i trin på 0,1 bar for at opfylde de præcise krav, du har brug for til din specifikke anvendelse. Og dette ved den maksimalt mulige volumenstrøm (V).   

KAESER byder på et bredt udvalg af trykluftbehandlingskomponenter for endnu flere muligheder. Har du brug for kold og tør trykluft? Ikke noget problem. Med efterkøleren (ekstraudstyr) kan trykluften køles til 7 °C over omgivelsestemperaturen. Det derved dannede kondensat udledes pålideligt og fordamper på en miljøvenlig måde.  

MOBILAIR M59 mit PE-Haube oder Leichtmetalltüren.
Uanset om det er letvægtsversionen af aluminium eller varianten med PE-kabinet – takket være de mange udstyrsmuligheder er MOBILAIR M59 et sandt multitalent.

Allrounderen til krævende opgaver

Men det er ikke kun MOBILAIR M59, der føler sig hjemme i krævende områder. Det store antal af MOBILAIR-kompressorer er designet til hård brug på byggepladser. Selv minusgrader har ingen påvirkning på de robuste strømforsyninger. KAESER har udviklet frostbeskyttelsesregulering til anvendelser med trykluftværktøjer. Denne justerer automatisk driftstemperaturen for den mobile kompressor, så den stemmer overens med udetemperaturen. Dette beskytter trykluftværktøjerne mod frost, forlænger deres levetid og forebygger driftsfejl. 

Altid et skridt foran: Med KAESER TELEMATICS kan du altid holde øje med dine MOBILAIR-kompressorer. Den integrerede kompressorstyring definerer og behandler procesdata og videresender dem til telematikportalen. På dashboardet overvåges og bearbejdes driftsmeddelelserne.

Dette giver dig mulighed for at foretage fjernbetjening af følgende:

  • Indsamling og evaluering af driftsdata
  • Direkte alarmering ved advarsler og fejlmeddelelser
  • Øg vedligeholdelseseffektiviteten ved hjælp af vedligeholdelsesplanlægning
  • Anlægsoversigt og detaljerede maskindata
  • Permanent styring af flåden for maksimal effektivitet og udnyttelse

For alle MOBILAIR gælder følgende: Effektivitet møder bæredygtighed. KAESER har altid været førende inden for miljøbeskyttelse. For eksempel er de mobile kompressorer udstyret med lavemissionsdrivmotorer, som giver adgang til miljøbeskyttelseszoner. Hvis der er en strømtilslutning i nærheden, bliver det tydeligt hvilken styrke de elektriske mobile kompressorer besidder. Og dette helt uden udstødningsgasser. 

Vi har sammenfattet en video, hvor det er tydeligt, hvilke imponerende fordele der er ved vores MOBILAIR-kompressorer. Men tag selv et kig: