Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
 
  

Databeskyttelse

 

Dette websted er en telemedietjeneste. Som tjenesteudbyder af telemedier er vi forpligtede til at underrette webstedsbrugeren om type, omfang og formål med indhentning, anvendelse og videregivelse af personrelaterede data i starten af brugsprocessen.

Beskyttelse af dit privatliv ved behandling af personlige data samt sikring af alle virksomhedsdata har højeste prioritet for os. Vi behandler de personlige data, der indhentes, når du besøger vores websider, fortroligt og naturligvis i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser.

Registrering og bearbejdning af data

Når du besøger vores websider, gemmer vores webserver som standard IP-adressen til dine internetudbydere. Vi registrerer også den webside, hvorfra du besøger os, dato og varighed for besøget samt typen af internetbrowsere og dit anvendte operativsystem. Disse data indhenter vi til statistiske formål for at diagnosticere serverproblemer og til at forbedre vores internettjeneste.

Anvendelse og videregivelse af personrelaterede data

For nogle tjenester og oplysninger på vores webside (f.eks. onlineansøgning, tilmelding til nyhedsbreve eller seminarer, brug af kontaktformularen) skal vi bruge dine personrelaterede data, f.eks. navn, adresse og e-mailadresse. Vi indsamler kun sådanne data, hvis de er nødvendige for behandlingen af din forespørgsel. Dine forespørgsler, inklusive data og oplysninger heri, videregives internt til medarbejdere eller en virksomhed befuldmægtiget af os (f.eks. en handelspartner), som hjælper os med behandlingen af din sag. Videregivelse af dine personrelaterede data finder ikke sted. Salg eller leasing af data er udelukket.

Vi gemmer personrelaterede data i begrænset omfang med service- og marketingformål, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod anvendelsen og lagring af dine data ved henvendelse til customer-data.denmark@kaeser.com.

Da Kaeser Kompressorer A/S er en virksomhed med aktiviteter i hele verden, kan det være nødvendigt at videregive dine personlige data til lokale datterselskaber/handelspartnere, der befinder sig uden for det europæiske økonomiske område, med henblik på bedre behandling af din sag. Der vil ikke forekomme videregivelse af dine personlige data til andre tredjeparter, medmindre vi er forpligtet til det på grund af lovmæssige bestemmelser eller retskendelser.

Sikkerhed

Vi anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de data, som administreres af os, mod manipulation, tab, ødelæggelse eller adgang fra uberettigede personer.

Links til eksterne websider

På vores websider henvises der også til tredjeparts websider. Bemærk at vi ikke har indflydelse på indhold og databeskyttelse på eksterne websider og deres ejere.

Rettigheder ifm. oplysninger og andet

Med hensyn til indhentning og anvendelse af personrelaterede data, giver du os din accept, som føres til protokol.

Ved forespørgsel meddeler vi dig gerne om og hvilke af dine personlige data, der gemmes hos os. Du kan til enhver tid få rettet urigtige data. Endvidere har du til enhver tid ret til at trække din accept til anvendelse af dine data tilbage med fremadrettet virkning.

Dataansvarlig iht. Art. 4 Generel forordning om databeskyttelse:

KAESER KOMPRESSORER A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Tlf.: (+45) 70 15 43 34

Databeskyttelsesansvarlig:

KAESER Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde

E-mail: customer-data.denmark@kaeser.com

 

Forvaltning ansvarlig for databeskyttelse:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com