Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
Analyse og rådgivning
    Reducer omkostninger punkt for punkt
    Den rigtige vej til en energibesparende trykluftstation
  KAESER AIR SERVICE
  Kundeservice
 
  

Måle, gemme, analysere

 

Instrumenterne til ADA og KESS

Trykluftaudit med SAM

SIGMA AIR MANAGER måler, gemmer og dokumenterer kontinuerligt belastnings-/tomgangsforhold, udnyttelse, energiforbrug, nettryk og luftforbrug. Alle data kan vises med alle internet-browsere og eksporteres til regulære trykluftaudits.

ADA

Udstyret installeres på lejebasis i en periode på ti arbejdsdage. Målingsproceduren er den samme for alle kompressorer - inkl. modeller med variabelt hastighedsdrev. En optokobler sikrer problemfri dataoverførsel til ADA-dataloggeren, som registrerer kompressorens belastnings-/tomgangs-information. Resultatet bliver så evalueret ved hjælp af KAESER’s Energy Saving System (KESS).

Hurtigt og let gemt

Med SD-kortet kan oplysninger om f.eks. volumenstrøm og tryk i kompressorstyringen SIGMA CONTROL 2 gemmes og anvendes til energiberegning. Analyse og evaluering udføres med KAESER-energi-spare-systemet (KESS).

Måleapparat ADA 20/30

Det lejede udstyr (10 hverdage) ADA 20 måler konstant volumenstrømmen via differencetrykmåling. De data, der er gemt i dataloggeren, danner grundlag for den effektive systemoptimering. ADA 30 er fast installeret i trykluftnettet. Dataene kan altid hentes på målecomputeren.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Brochure:
Analysis and Advice

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com