Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
Analyse og rådgivning
  Reducer omkostninger punkt for punkt
    Den rigtige vej til en energibesparende trykluftstation
  KAESER AIR SERVICE
  Kundeservice
 
  

ADA – KESS: Systematisk omkostningsreducering

 

ADA & KESS i detaljer

Når luftbehov og driftsbetingelser er fastslået, kan den detaljerede planlægning starte. Alle relevante parametre inkl. det krævede trykniveau, ydelse, luftkvalitet, ydeevne og energiforbrug tages i betragtning, når det nye system designes.

Uanset trykluftbehovet, vil KAESER's erfarne projektingeniører levere et system, som arbejder med maksimal ydeevne og som imødekommer alle specifikke trykluftbehov.

Enestående ekspertise kombineret med detaljeret viden om KAESER's udvalg af trykluftprodukter, gør det muligt for KAESER's eksperter at holde energiomkostningerne på et minimum.

01 Det faktiske trykluftforbrug

Kend behovet fra start: Ud fra analysen af trykluftudnyttelsen (ADA) afdækker specialisterne fra KAESER, hvordan kravene til trykluftforsyningen reelt ser ud.02 Kontrol af effektforbrug

Med de præcise data får man et nøjagtigt billede af, hvor meget energi den pågældende anlægsopstilling rent faktisk bruger. Det er grundlaget for det næste trin frem mod den energioptimerede trykluftstation.


03 Sammenligning af specifik kraft

Kun når det aktuelle energiforbrug sammenlignes med mængden af luftydelser, kan det specifikke energibehov beregnes. Denne information giver et oprigtigt billede af de forskellige systemers energieffektivitet.

04 Beregning af den optimale løsning

Nu gælder det beregningerne: Lige noget for energisparesystemet fra KAESER. Softwaren, som er udviklet af KAESER KOMPRESSORER, nøjes ikke med blot at tilbyde et resultat, men vælger det mest økonomiske resultat ud fra flere forskellige muligheder.

05 Realistiske energibesparelser

Med analyse- og udviklingsværktøjerne ADA og KESS, som KAESER KOMPRESSORER har udviklet, er det muligt at udtale sig realistisk om de energibesparelser, der kan opnås med de tilbudte løsninger.

06 Individuelt sikkerhedskoncept

Et trykluftanlæg er ikke bedre end dets drifts- og forsyningssikkerhed. Disse aspekter tager KAESER-specialisterne naturligvis højde for allerede under planlægningsfasen.

07 CAD-planlægning

Allerede inden den første kompressor er installeret, kan kunden "inspicere" sin fremtidige trykluftstation. Med moderne CAD planlægning er det muligt med en nøjagtig afstemning af de foreliggende kendsgerninger.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Måle, gemme, analysere
Eksempler på planer og 3D-billeder
Brochurer:
Questionnaire for Air Demand Analysis

Download

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com