Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

Den hybride pakkeløsning

Køb kun trykluften
Forestil dig, at din nye trykluftforsyning ikke koster dig en krone i investeringer. Du behøver ikke at røre ved hverken egen- eller fremmedkapital og er alligevel med på det allernyeste inden for teknik og energi. Trykluftforsyningen er sikret konstant, og der skal ikke bruges hverken økonomiske ressourcer eller arbejdskraft på service og vedligeholdelse. Lyder det godt? Det er godt. Læs mere her:

Kun fordele
Man bygger næppe et kraftværk for at dække sit behov for elektrisk energi. Hvorfor skulle man så reducere sin egenkapitaldækning for at anskaffe en komplet trykluftforsyning? Der findes jo SIGMA AIR UTILITY fra KAESER – Vi bygger, installerer og driver trykluftsystemet. Og du får afgørende fordele: stabil trykluftforsyning, optimal energieffektivitet og fuldt gennemskuelige omkostninger.

Alt fra samme professionelle udbyder
Trykluft er så vigtigt et produktionsmiddel, at forsyningen bør overlades til særlige specialister med den nødvendige kompetence. Den hybride pakkeløsning fra KAESER KOMPRESSORER er skræddersyet: KAESER tilbyder nemlig ikke kun kundetilpassede ydelser udført af specialiserede tryklufteksperter. Som kompressorproducent og udbyder af trykluftsystemer fremstiller KAESER også selv „hardwaren“ – kompressorerne. Anlæg til behandling af trykluft og topmoderne systemer til trykluftstyring – i global anerkendt kvalitet „made in Germany“. KAESER-teleservice, logistikcentret og vores omfattende servicenet øger driftssikkerheden yderligere. Det hele passer sammen.

Transparent og pålideligt
Hvis man vælger kun at købe trykluften i stedet for hele kompressorstationen, får man maksimal gennemskuelighed i sine omkostninger. I stedet for en kompliceret beregning af halvfaste omkostninger får man en fast pris pr. kubikmeter trykluft, som er kontraktligt fastlagt over længere tid og således udgør et pålideligt kalkulationsgrundlag. Basisprisen, der gælder for kontraktens løbetid, dækker anlægs- og driftsomkostninger samt et aftalt forbrug af trykluft. Der er ligeledes aftalt en fast pris for trykluftforbrug ud over den aftalte grundmængde.


Virksomhedsledelsens konstante udfordring:

„Variable omkostninger i stedet for faste omkostninger“

Virksomheder bør øge andelen af de variable omkostninger i forhold til de faste. Ved omsætningsnedgang i krisetider beskytter det mod alt for store nedgange i overskudsgraden og likviditeten.

På den måde sikrer virksomhedens ledelse blandt andet virksomhedens fortsatte eksistens gennem vanskelige krisetider.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Den intelligente form for sikker og effektiv trykluftforsyning
Brochure:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com