Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Tørløbere skruekompressor

 

Tekniske data

2-trins,
Ydelse op til 51 m³/min.
Tryk 4, 6, 8 og 10 bar


Ny dimension inden for tør-kompression
To-trins tørtløbende kompressorer fra KAESER imponerer både med deres gennemtænkte konstruktion og med deres mange innovative detaljeløsninger. Alt i den velkendte KAESER-kvalitet.

Altid pålidelig
Trykluft skal ganske enkelt altid være der, når der er brug for den. For at det kan være sådan i mange år, er tørløbsskruekompressorerne fra KAESER særligt robuste i konstruktionen. De består af testede komponenter, hvis konstruktion bærer vidnesbyrd om KAESER KOMPRESSORERs næsten hundrede år lange erfaring inden for maskinkonstruktion – med pålidelig tilgængelighed af trykluft i lang tid til følge.

Velafprøvet og innovativ
På det højmoderne forsknings- og udviklingscenter i Coburg har KAESER-ingeniørerne opbygget et anlægskoncept omkring totrins tørløbsskruekompressorblokken, som disker op med utallige innovative detaljer. Således kan f.eks. tørløbsskruekompressorer fra KAESER op til en motorkraft på 355 kW leveres med luftkøling.

Konsekvent rentabilitet
Ved investering i udstyr som kompressorer eller komplette trykluftforsyningssystemer er de samlede systemomkostninger altafgørende. Her lønner KAESERs kvalitet og ekspertise sig: I sidste ende kræver det et perfekt sammenspil at garantere minimale trykluftomkostninger og maksimal tilgængelighed. Energieffektivitet, service/vedligeholdelse og en helhedsbetragtning af det samlede trykluftsystem skal stå i det rette indbyrdes forhold.

Servicevenlig
Fra starten af stod servicevenlighed som et centralt krav overordnet udviklingsopgaven. Færre sliddele og førsteklasses materialer bidrager til mindre servicebehov samt længere vedligeholdelsesintervaller og længere levetid. God tilgængelighed i kraft af store servicedøre og kølere, der kan drejes ud, er blot to andre detaljer, der er med til at lette servicearbejdet.


 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Overbevisende teknologi
Pålidelig og sikker
Skarpe detaljeløsninger
Effektive driv- og kølesystemer
Efter eget valg med omdrejningstalsregulering (SFC)
Størst mulige besparelser i kraft af energigenvinding
Tryklufttørring for tørløbere

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com