Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Flere og flere vælger KAESER kompressorer

 

Industri og håndværk

I industrien dækkes trykluftsbehovet overvejende af skruekompressorer. Dette gælder i stadig højere grad også på andre områder. Denne udvikling afspejles på fornem vis af KAESER's skruekompressorer med SIGMA PROFIL: På verdensplan er der allerede mere end 200.000 af disse rentable og driftsikre maskiner i brug.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Støvudsugning, emballering, filtrering

Anvendelsesområderne for vakuum-skrueanlæg er f.eks. støvudsugning, emballering, kontrolprocesser, tørring, udluftning, filtrering, flaske- og tubeaftapning. I KAESER's vakuum-skrueanlæg anvendes den specialudviklede vakuum-skrueblok fra KAESER.

Ligesom skruekompressorerne er disse anlæg udstyret med den fremtidsorienterede styring SIGMA CONTROL 2 på industri-pc-basis.

PET flaskeproduktion

KAESER har udviklet en bemærkelsesværdig økonomisk systemløsning for dette stigende behov inden for dette område. SIGMA PET AIR flaskeproduktionssystem består af et lavtrykstadie (skruekompressor, styringsluft), et højtryksstadie (booster, blæsestøbning) og effektiv køletørring. Udover enestående systemydelse, drager trykluftbrugere fordel af lave investerings- og driftsomkostninger.

screw compressors

rotary blowers

Overtryk- og vakuumområde

KAESER kapselblæsere med "OMEGA PROFIL" benyttes i forbindelse med overtryk/undertryk, f.eks. ved tørring, ventilation af klarebassiner, transport af pulverformet eller kornet materiale, rengøring vha. udsugning, kontrol og pakning.

Trykluft til maritim anvendelse

KAESER KOMPRESSORER tilbyder et særligt udvalg af trykluftprodukter specielt tilpasset maritime behov. Skruekompressorer, bruges for eksempel til at producere arbejdsluft og tryklufttilførsel til særlige behov, så som nitrogenproduktion. Kapselblæsere anvendes desuden til at behandle spildevand på store krydstogtskibe.

Mobilair diesel-driven compressors

Tunnelbygning og vandforureningsbeskyttelse

Diesel-drevne Mobilair kompressorer er lige så økonomiske som de er alsidige. De bruges til mange forskellige formål, så som lufttilførsel i projekter for tunnelkonstruktioner eller til oliespildsopsamling i havne.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com