Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Dentalkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

SIGMA PET AIR - afgørende fordele

 

   Modulært tilslutningsklart system
Fordelene ved en modulær opbygning er blandt andet en hurtig og gunstig installation på driftsstedet samt den maksimale energieffektivitet, der kun kan sikres med et velgennemtænkt samlet system af komponenter, der er nøjagtigt afstemt efter hinanden.
   Rentabel og økonomisk
Alle komponenter er præcist afstemt efter hinanden, hvorved der opnås den højst mulige energieffektivitet. Sammenlignet med almindelige anlæg er der en væsentligt bedre energiudnyttelse i SIGMA PET AIR-systemer med kølemiddelsmurt skruekompressor og ettrins-booster. Da vi foretrækker at anvende luftkølede komponenter, undgås dyrt kølevandsforbrug og investering i komplekse køleanlæg. SIGMA PET AIR-systemer leveres komplet formonteret og fabrikstestet.
   Blæse- og styreluft
Blæseluft med 35 til 45 bar og styreluft med 7 til 10 bar: SIGMA PET AIR-systemer opbygger begge trykområder uden ekstra investeringer. Udtagningen af styreluften direkte på forkompressionen sænker energiforbruget og investeringsomkostningerne. Montering på et basisstel formindsker ikke kun pladsbehovet men også tidsforbruget ved transport og opstilling af anlægget.
   Energiøkonomisk skruekompressor
De verdenskendte SIGMA-skrueprofiler, der er udviklet af KAESER KOMPRESSOREN, sparer op til 15 % energi sammenlignet med almindelige skrueprofiler. Det direkte 1:1-drev reducerer energibehovet yderligere, fordi det overfører kraften uden tab.
SIGMA CONTROL-kompressorstyringen, der er opbygget på en netværks-pc til industriel brug, styrer og overvåger kompressoren fuldautomatisk. Visning med klartekst i 30 sprog og lysdioder i farverne grøn, gul og rød letter kommunikationen. Af de fire styringstyper vælges den, der er bedst til den pågældende anvendelse.
   Luftkøling reducerer omkostningerne
De fleste boostere er udstyret med luftkølet efterkøler. Ved de luftkølede aggregater holder en separat anordnet køler med ventilatormotor temperaturforskellen Δ T) mellem indsuget og efterkomprimeret trykluft inden for snævre grænser. De større modeller kan efter ønske udstyres med en vandkølet trykluftsefterkøler.
   Lave serviceomkostninger
SIGMA PET AIR-systemet med kun to kompressionstrin (skruekompressor og booster) får også pluspoints, når det drejer sig om servicebehov. Sammenlignet med atmosfærisk komprimerende flertrins-stempelkompressorer, der arbejder ved højt tryk, kræver ettrins-boosteren fra SIGMA PET AIR-systemet ikke nær så megen service. Det legendarisk lave servicebehov for KAESER-skruekompressorer med deres direkte drevne, langsomt løbende kompressorblokke kommer hele systemet til gode.
   Alle komponenter fra ét og samme firma, perfekt afstemt efter hinanden.
Alle komponenten i SIGMA PET AIR-systemerne kommer fra ét og samme firma: fra KAESER KOMPRESSOREN. Det betyder optimal lønsomhed, pålidelighed og rådighed, når der skal skaffes styre- og blæseluft til fremstillingen af PET-beholdere.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Knowhow fra ét og samme firma
Brochure:
SIGMA PET AIR

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com