Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
Skruekompressorer
    Varmegenvinding
    Standardudførelse
    Udførelse med køletørrer
    med regulering af drevets omdrejningstal
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Mere trykluft med mindre energi

 

Lave livscyklusomkostninger

Energiomkostninger set over en kompressors levetid beløber sig til mange gange anskaffelsesudgifterne, hvilket kan betyde, at enhver købsprisforskel ser ud som en tilsyneladende besparelse. Effektivitet og driftssikkerhed er vigtig i trykluftproduktion, og KAESER opnår dette med kvalitet og holdbare komponenter. Energibesparende skruekompressorer fra KAESER kan hjælpe brugere til at reducere deres trykluftomkostninger betydeligt.

Hjælp miljøet og spar omkostninger med varmegenvinding:
Genbrug af spildvarme, der er udviklet under trykluftproduktionen, udgør en stor potentiel besparelse, da 100 % af energien, der går til kompressoren, omdannes til varme. Dette er brugbar energi. Faktisk kan 96 % af den energi, der bruges til at producere trykluft, genbruges. Dette betyder ikke kun store årlige besparelser men reducerer også CO2-udslip betydeligt.
Omfanget af besparelserne afhænger af kompressorens størrelse og den primære energikilde (elektricitet, gas, olie). Mange ældre kompressorer kan ombygges til at køre med varmegenvinding.

Sigma Control

Energibesparende kompressorstyringer:
SIGMA CONTROL 2 og SIGMA CONTROL BASIC

SIGMA CONTROL 2 er opbygget i moduler. Dermed kan styringen med identisk basiskonstruktion tilpasses til alle skruekompressorserier fra KAESER KOMPRESSORER. Den modulære opbygning af hovedstyreenhed og separate ind-/udgangsmoduler gør SIGMA CONTROL 2 endnu mere kommunikativ og vedligeholdelsesvenlig.

Integreret webserver
SIGMA CONTROL 2 har sin egen webserver. Dermed er det muligt at aktivere kompressoren via intranet/internet. På den måde kan man ved behov få vist driftsdata samt vedligeholdelses- og fejlmeddelelser browserunderstøttet og beskyttet med adgangskode, hvilket for eksempel forenkler drift og vedligeholdelse af kompressorerne.

Energibesparende skruekompressorblok med SIGMA PROFIL

En given drevydelse lader sig principielt konvertere med små kompressorblokke ved høje omdrejningstal eller med store kompressorblokke ved lave omdrejningstal. Store kompressorblokke med lave omdrejningstal er mere effektive, for de leverer mere trykluft ved den samme motorkraft.
KAESER bygger derfor skruekompressorblokke med så lave omdrejningstal som muligt og optimerede profiler. Hos trykluftbrugeren viser det sig hurtigt, at energiomkostningerne hurtigt kan reduceres, når der anvendes KAESER-skruekompressorer.

Sigma Profil

KAESER SIGMA PROFIL

KAESER KOMPRESSORER har udviklet og optimerer hele tiden det kendte SIGMA PROFIL, der i sammenligning med traditionelle skrueprofiler sparer op til 15% energi.
I enhver KAESER-skruekompressorblok arbejder rotorer med dette enegibesparende profil. Anvendelsen af disse profiler i specielt gunstige arbejdspunkter resulterer i højeste energieffektivitet.
Stort dimensionerede, justerede rulningslejer og produktion med minimale tolerancer sikrer lang levetid og stor driftssikkerhed.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Førsteklasses kvalitet og maskinpræcision
SIGMA PROFIL - mere trykluft med mindre energi
Brochurer:
Skruekompressorer
Compressed air treatment

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com