Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
Stempelkompressorer
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
  Industri-stempelkompressorer
      Dobbeltanlæg
      Kompressor-aggregater
      Oliefri kompressorer
      Alsidige anvendelsesmuligheder
    Booster
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Industrielle stempelkompressorer

 


Individuelle løsninger på modul-basis


Kvalitet: Made in Germany
Made in Germany: Dette udtryk repræsenterer Kaeser's vedvarende engagement i produktion af skræddersyede trykluftløsninger for største kundetilfredshed.
Hver kompressorblok er omhyggelig monteret og afprøvet iht. højeste kvalitetstandard på Kaeser's produktionscenter for stempelkompressorer i Coburg, Tyskland.
Derudover leveres komponenter, så som pressostater, magnetventiler og luftbeholdere, kun af producenter med samme høje krav til standard som Kaeser. Derudover giver det logiske moduldesign for hvert system maksimal fleksibilitet, som ikke kun gør, at ydeevnen præcist tilpasses kravene men også sikrer optimal effektivitet.

made in germany   "Made in Germany"
KAESER kompressorblokke er lavet af materialer af højeste kvalitet. Hver eneste komponent er omhyggeligt og præcist fremstillet, kontrolleret og monteret. Resultatet er en meget slidstærk kompressor med enestående ydeevne og energieffektivitet.
zylinder   Slitage-fri cylinder
Vores specielle bearbejdningsproces giver en perfekt finish på indersiden af cylinderen, som gør indkøring af kompressoren unødvendig, da der ikke forekommer betydelig slitage efter første start af maskinen.
valves   Rustfri stålventiler
De rustfri stålventiler har ventilklapper med slaglængdebegrænsning for at sikre lufttæt ventillukning og for at forebygge opbygning af oliekulstof. Dette resulterer i lang levetid og driftssikkerhed.
manufacturing   Præcisionsfremstilling
Med den mest avancerede fremstillingsprocess og med mere end 80 års erfaring indenfor præcisionsfremstilling, garanterer KAESER's færdigheder og ekspertise produkter af højeste kvalitet.
function check   QM Systemkontrol
Alle kompressoranlæg gennemgår en omfattende kontrol inden levering. Alle komponenter må bestå en streng kontrol bestemt af vores kvalitetssystem (Quality Management System).
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Brochure:
Industrial Quality

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com