Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
Stempelkompressorer
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industri-stempelkompressorer
    Booster
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Stempelkompressorer

 

Kvaliteten og rentabiliteten af det håndværksmæssige arbejde og den industrielle produktion afhænger i høj grad af det værktøj og de maskiner, der anvendes. Moderne stempelkompressorer tilbyder meget økonomiske løsninger til mange trykluftanvendelser. KAESERs stempelkompressorprogram dækker talrige typer og ydelsesstørrelser, og indsatsområdet er bredt.


i.Comp

Uanset hvilket projekt der skal udføres, uanset hvilken byggeplads der venter på at blive gjort færdig – med i.Comp 3 har du en pålidelig partner ved din side.

CLASSIC håndværkerkompressorer

Skønt at der nu findes "Classic"-serien i den berømte KAESER-kvalitet, som også for små og fremadstræbende virksomheder kan fås inden for en interessant prisramme – selvfølgelig uden at gå på kompromis med driftssikkerhed og levetid.

Til enhver anvendelse findes der en passende „Classic“- stempelkompressor, som arbejder effektivt og driftsikkert gennem mange år med lange serviceintervaller.

PREMIUM - håndværkerkompressorer

KAESERs stempelkompressorer inden for „Premium“-produktlinjen opfylder alle krav til kvalitet, driftssikkerhed og mangefold af typer.

Materialer af høj kvalitet og omhyggelig forarbejdning sikrer årelang effektivitet og driftssikkerhed. Robust og afprøvet kvalitet samt lave serviceomkostninger.

Eurocomp-stempelkompressorer

Større trykluftbehov inden for håndværk og industri kan opfyldes med de stationære KAESER-stempelkompressorer inden for serien "Eurocomp". De findes med liggende, stående eller separat opstillede trykluftbeholdere.

Rentabel KAESER-kvalitetskompressorblok "Made in Germany", effektiv aluminium-efterkøler, vedligeholdelsesfri direkte kobling. Læs mere på KAESER-„Eurocomp“-stempelkompressorer.

AIRBOX / AIRBOX CENTER Stempelkompressorer

De nye AIRBOX og AIRBOX CENTER fra KAESER er de første stempelkompressorer med den avancerede SIGMA CONTROL basic kompressorstyring.

AIRBOX og alt-i-ét AIRBOX CENTER – med indbygget trykluftbeholder, køletørrer og evt. filtre - leveres driftsklare med el-skab

Energibesparende IE2-motorer sikrer effektiv trykluftproduktion og enestående ydeevne.

Industri-stempelkompressorer

KAESER-Industri-stempelkompressorer er driftssikre, robuste, kræver kun lidt service, har lang levetid og er fleksible.

Med know-how fra mere end 80 års erfaring inden for præcisionsmaskinkontstruktion er KAESERs kvalitetskompressorer "Made in Germany" produceret til høje ydelser og den højeste rentabilitet. 

Booster

For at skruekompressorer kan komprimere luften fra hovednettet op til 45 bar, tilbyder KAESER KOMPRESSORER et stort program af Booster-højydelses-stempelkompressorer. De er perfekt afstemt efter KAESER's skruekompressorer og SIGMA PET AIR-anlæg.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com