Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
Stempelkompressorer
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
  EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industri-stempelkompressorer
    Booster
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

EUROCOMP stempelkompressorer

 

Tekniske data

Serie EUROCOMP
Ydelse: 112 til 1050 l/min
Tryk: 10 til 15 bar

eurocomp

EUROCOMP – den robuste håndværkskompressor

De stationære stempelkompressorer fra KAESER i serien EUROCOMP har i mange år været brugt med stor succes inden for både håndværk og industri. Med muligheden for at vælge mellem liggende, stående eller separat opstillet trykluftsbeholder kan de opfylde alle krav til opstilling.

For EUROCOMP-stempelkompressorer fra KAESER gælder: Også hovedkomponenterne kompressorblok og elmotor er "Made in Germany" i højeste håndværkerkvalitet. Brugerne nyder godt af denne kvalitet bl.a. i form af højere luftydelse og længere levetid. EUROCOMP-kompressorer er udviklet og bygget til mange års permanet drift under hårde værkstedsbetingelser!


quality   Kvalitetskompressorblok fra KAESER
Høj luftydelse, økonomisk arbejdsmetode og lang levetid – sådan kan man sammenfatte fordelene ved kompressorblokken, som er fremstillet i kvalitetsmaterialer af KAESER KOMPRESSORER.
cooling   Højeffektiv køling
Med et stort antal køleribber, ekstra køletapper i trykluftudgangen og et stort ventilatorhjul er det højeffektive kølesystem i Eurocomp-stempelkompressorerne i stand til at holde trykluft- og olietemperaturerne nede. Det øger både disponibilitet og levetid.
valves   Rustfri ventiler
Ventilerne i Eurocomp kompressorerne har rustfri stålventilrør, som forebygger kulstofophobning, forbedrer udgangsventillukningen og forlænger levetiden.
   Made in Germany
Også hovedkomponenterne kompressorblok og elmotor er "Made in Germany" - naturligvis i højeste håndværkerkvalitet. EUROCOMP-kompressorer fra KAESER er udviklet og bygget til mange års permanet drift under hårde værkstedsbetingelser!
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Den rigtige model til ethvert formål
Brochure:
EUROCOMP

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com