Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
Styringer
    SIGMA CONTROL 2
    SIGMA CONTROL BASIC
  SIGMA AIR MANAGER 4.0
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Fjerndiagnose og forebyggende vedligeholdelse (KAESER SIGMA SMART AIR)

 

SIGMA AIR MANAGER 4.0 – grundlaget for tjenesteydelser iht. Industri 4.0

I fremtiden vil overvågning i realtid af mange sensordata ikke kun give mulighed for en umiddelbar reaktion på usædvanlige driftstilstande.
Den vil også danne grundlag for optimal serviceplanlægning: Takket være intelligente prognoseværktøjer ved du fremover allerede på forhånd, hvad der venter dig. Det er forsyningssikkerhed på højeste niveau. Og samtidigt sparer du omkostninger, fordi servicearbejde fra nu af sker helt nøjagtigt og behovsorienteret.

SIGMA AIR MANAGER 4.0 er kernen i en trykluftstation og er nøgleteknologien i forbindelse med brug af fremtidige tjenesteydelser iht. Industri 4.0. Som central intelligens i et trykluftanlæg overtager det styringsopgaverne og datastreaming i KAESER DATA CENTER.

Den maskinoverlappende styring åbner for nye muligheder for at udføre forebyggende vedligeholdelse af kompressorer og anlæg.

Indtil nu kunne service kun udføres i forbindelse med fejl eller planlagt service. Med SIGMA AIR MANAGER 4.0-teknik er det muligt – inden der opstår en fejl – af foretage vedligeholdelse og dermed driftsstop.

Sensorerne på maskinen og kompressorstyringen SIGMA CONTROL 2 registrerer og bearbejder procesdata og overfører dem i realtid til SIGMA AIR MANAGER 4.0. Ved hjælp af særlig software overføres oplysningerne til KAESER DATA CENTER, hvorefter der udføres en realtidsanalyse.

I KAESER DATA CENTER overvåges og bearbejdes driftsoplysningerne. Når der er behov for det, tages der de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med forebyggende vedligeholdelse. Det betyder, at i sidste ende kan der foretages service nøjagtig på det tidspunkt, hvor der er behov for det. Det sparer tid og penge og sikrer tryklufttilgængelighed.

Vil du vide mere om KAESER SIGMA SMART AIR, vores totalpakke til bekymringsfri service? Så kontakt vores eksperter!

Predictive Maintenance
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
KAESER SIGMA NETWORK
Brochure:
SIGMA AIR MANAGER 2

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com