Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
Styringer
    SIGMA CONTROL 2
    SIGMA CONTROL BASIC
  SIGMA AIR MANAGER 4.0
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Kombineret styring: SIGMA AIR MANAGER 4.0

 

Nøgleteknologi til Industri 4.0

SIGMA AIR MANAGER 4.0, næste generation af trykluftstyresystemer på tværs af maskiner, udnytter den adaptive 3Dadvanced-regulering og gør trykluftproduktionen og -forberedelsen endnu smartere, sikrere og mere effektiv.

SIGMA AIR MANAGER 4.0

3Dadvanced-regulering analyserer permanent samtlige driftsdata, simulerer håndteringsalternativer og beregner den optimale kompressorkombination. Resultat: Energieffektivitet i hidtil ukendt omfang.
Bevar altid overblikket takket være utrolig let betjening, visualisering og analyse. Med sikker netværksteknik – nemt fra enhver pc.
Forebyggende service fra Kaesers specialister forhindrer utilsigtede nedetider.

Og hvis du også har meget at se til fremover: SIGMA AIR MANAGER 4.0 er allerede dimensioneret til, at trykluftstationen kan udvides. En simpel opgradering af softwaren muliggør en udvidelse af master-styringen uden ekstra investering i ny hardware.

Fordele

  • Smart:
    SIGMA AIR MANAGER 4.0 registrerer ikke kun koblingstab, men samtlige dimensioner, som påvirker trykluftstationen, beregner det opnåelige optimum og styrer alle tilsluttede komponenter tilsvarende.
  • Sikker:
    SIGMA AIR MANAGER 4.0 og det effektive Ethernet KAESER SIGMA NETWORK danner en fremtidsorienteret infrastruktur, som lever op til alle krav ved et topsikret, industrielt styringssystem.
  • Effektiv:
    Den permanente finjustering i henhold til et optimalt energiforbrug (energimanagement iht. ISO 50001) og muligheden for en forebyggende, behovsorienteret service sørger for lavest mulige Life-Cycle-omkostninger.

Adaptive 3D-Regelung mit SIGMA AIR MANAGER 2En innovation – den adaptive 3-Dadvanced-regulering

Algoritmen til den adaptive 3-Dadvanced-regulering varetager driften af KAESER-trykluftsystemerne.
De leverer så en helt individuel trykluftydelse, der er tilpasset kravene perfekt. Og med de laveste energiomkostninger!

Den enestående adaptive 3-Dadvanced-regulering analyserer hele tiden forholdet mellem parametrene (f.eks. koblings- og reguleringseffektivitet) og beregner den optimale effektivitet fremadrettet ud fra mange optioner.
Herved tages der ikke kun højde for opstarter og stop men også tomgangs- og frekvensomformertab eller trykluftfleksibiliteten. Derudover optimeres trykluftkvaliteten for trykluftsystemet, og det gennemsnitlige tryk sænkes.

Enkel softwareopgradering ved udvidelse af trykluftstation

SIGMA AIR MANAGER 4.0: Simple upgrade via software update
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Fjerndiagnose og forebyggende vedligeholdelse (KAESER SIGMA SMART AIR)
KAESER SIGMA NETWORK
Brochure:
SIGMA AIR MANAGER 2

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com