Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
Trykluftsbearbejdning
    Tørring
  Filtration
      KAESER FILTER op til 14,2 m³/min
      Filtre fra 18,5 m³/min
      Højtryksfilter
      Adsorber med aktivt kul
      Væskeudskiller
    Opladningssystemer til trykluftnet DHS
    Trykluftsbeholder
    Kondensatteknik
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

KAESER trykluftfiltre - sikre og økonomiske

 

KAESER FILTER

Trykluftfilter med gevindtilslutning indtil 14,2 m³/min

KAESER FILTER er nøglekomponenten til levering af trykluft i alle renhedsklasser iht. ISO 8573-1.
Det sker med et meget lille tryktab. Med sin brugervenlige konstruktion er det let at åbne og lukke filterhuset uden at gøre fejl og det er rent og hurtigt at udskifte indsatsen.

Trykluftfilter med flangetilslutning indtil 330 m³/min

Til store volumenstrømme tilbyder Kaeser filtre i beholderkonstruktion med flangetilslutninger. Stort dimensionerede indvendige diametre giver et lavt tryktab. Filtrene fås efter ønske med automatisk eller med elektronisk kondensatafleder.

Højtryksfilter i rustfrit ståludførelse op til 45 bar

Til særlige krav i højtryksområdet - eksempelvis i PET-beholderproduktionen - findes der KAESER-højtryksfiltre til driftstryk op til 45 bar. Højtryksfiltrenes ydre kendetegn er de robuste kabinetter af rustfrit stål. Hertil er der filterelementer i fem forskellige inddelinger til rådighed fra forfilter til aktivt kulfilter. KAESER-højtryksfiltre kan desuden udstyres med den elektronisk niveaustyrede vandudlader ECO DRAIN (PN 63).

Adsorber med aktivt kul

Til særlig høj trykluftkvalitet tilbageholder ACT-aktiv kul adsorberen efter tryklufttørring og egnet forfiltrering oliedampene uden større vedligeholdesbehov. Fordelene tæller et lavt restolieindhold op til 0,003 mg/m³ (tydeligt under Klasse 1 grænseværdien i henhold til ISO 8573-1) ligesom det effektive, aktive kul takket være stor dimensionering og optimal tilstrømning (typisk > 10 000 driftstimer). Store ind- og udgangstværsnit holder et lavt differenstryk for den bedste økonomi.

Væskeudskiller

Væskeudskiller fra KAESER fjerner store mængder kondensvand samt større partikler fra trykluften. Takket være deres optimerede centrifugal- og udskilningselementer opnår de i deres typiske anvendelsesområde (20 - 100 % af deres nominelle volumenstrøm) en meget stabil udskilningsgrad på op til 99 %. Væskeudskillere, der installeres mellem kompressor og køletørrer, øger disses effektivitet og reserver. På den måde kan det nødvendige trykdugpunkt også overholdes ved høje omgivende temperaturer.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Brochurer:
KAESER FILTER
ACT
Compressed air treatment

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com