Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
Trykluftsbearbejdning
  Tørring
      KRYOSEC Køletørrer
      SECOTEC Køletørrer op til 14,3 m³/min
      SECOTEC Køletørrer fra 17,0 m³/min
      TH-TI Energibesparende køletørrer
      THP High Pressure Refrigeration dryer
    Membrantørrer
      Adsorptionstørrer med kold regeneration
      Adsorptionstørrer med varm regeneration
      Hybritec Dryers
    Filtration
    Opladningssystemer til trykluftnet DHS
    Trykluftsbeholder
    Kondensatteknik
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

KMM – otte afgørende forskelle

 

Inflow-Konzept   Flow-koncept
Membrantrådene består af et højporøst beskyttelseslag og et udvendigt vandgennemtrængeligt adskillelseslag. Ledes der fugtig luft til trådene, fordamper vandet på grund af den høje trykforskel mellem skylleluft og fugtig trykluft på vejen gennem adskillelseslaget. 
Effizientes Trocknen   Effektiv tørring
Membranfasernes spiralformede helix-struktur og tørrermodulets indvendige kanal gør det muligt at have en kort byggelængde ved samme tørrerydelse. På denne måde er der pr. rumenhed mere aktivt membranflade til rådighed. Sammen med "flow"-konceptet sikres en effektiv tørring på en minimal plads. Endvidere bevirker helixviklingen en ensartet luftfordeling rundt om fibrene, hvilket begunstiger vandtransporten.
Hohe Betriebssicherheit   Stor driftssikkerhed
KMM-tørrerens funktionsdele er placeret i et stabilt kabinet. Det forkoblede KAESER-mikrofilter beskytter membranmodulet mod skadeligt snavs, aerosoler og olie. Princippet sikrer en vedvarende affugtning af trykluften. Der ændres intet ved luftens egentlige sammensætning (lidt mellem forholdet af hovedbestandelene ilt og kvælstof).
wartungsfrei   Intet yderligere energiforbrug
KMM-membrantørrermodulet har ikke brug for yderligere energi. Uanset strømforsyningen, kan modulet hurtigt installeres og indsættes overalt i verden. Modulet har ingen bevægelige dele og er dermed næsten ikke udsat for slitage. KMM-tørreren arbejder miljøvenligt - der kræves intet driftsmateriel, ingen miljøbelastninger - og den fugtighed, der kommer fra trykluften, afgives som vanddamp til omgivelserne.
Spülluftstopventil   Energibesparende skylleluft-stopventil (option)
Stopventilen forhindrer tab af skylleluft i stilstandstiderne og forøger hermed tørrereffektiviteten betydeligt. Højydelses-magnetventilen giver en høj driftssikkerhed, hvilket er bevist ved langtidstest med mere en een million strømkoblinger.
Außendruckbeanspruchung   De fineste membranfibre
I sammenligning med traditionelle membranfibertørrere er fibrene i Kaeser-membran-modulet finere og mere talrige. Overfladen er således væsentligt større. På denne måde opnås en bedre tørrerydelse end med traditionelle udførelser. Derudover er membranfibrene kendetegnet ved stor mekanisk stabilitet.
einfache Installation   Nem installation
KMM-tørreren kan hurtigt og enkelt monteres med ekstraudstyr som vandbeholdere. Et specielt montage- og forbindelsessæt tillader kombinationen af KMM-modul og forskellige trykluftfiltre (f.eks. aktivt kul filter FG).
sauber und umweltfreundlich   Kondensatafledning uden tryktab (option)
Den meget sikre kondensatafledning gør det muligt at udstyre det forkoblede mikrofilter med den elektroniske kondensatafleder ECO-dræn, som arbejder uden tryktab.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Membrantørrermodulets funktion
Anvendelsesområder for membrantørrer
Brochurer:
KMM
Compressed air treatment

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com