Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
Trykluftsbearbejdning
  Tørring
      KRYOSEC Køletørrer
      SECOTEC Køletørrer op til 14,3 m³/min
      SECOTEC Køletørrer fra 17,0 m³/min
      TH-TI Energibesparende køletørrer
      THP High Pressure Refrigeration dryer
      Membrantørrer
    Adsorptionstørrer med kold regeneration
      Adsorptionstørrer med varm regeneration
      Hybritec Dryers
    Filtration
    Opladningssystemer til trykluftnet DHS
    Trykluftsbeholder
    Kondensatteknik
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Energisparestyringen ECO CONTROL

 

Eco Control

Energibesparende – servicevenlig – alsidig 
Til tørrere fra DC 12 kan man vælge mellem to behovsorienterede energisparestyringer med den brugervenlige betjeningsflade, der er typisk for aggregater fra KAESER KOMPRESSORER. ECO CONTROL basic med regenerationsluft-sparemodus, der er installeret i DC-grundversionerne, arbejder energibesparende og fleksibelt. Den lastafhængige styring ECO CONTROL i "E-pack“-versionerne udnytter den særlig sikre metode med en trendregistrerende dugpunktsregulering til maksimal energibesparelse. Begge styringer muliggør intermitterende drift, giver muligheder for netværkskobling og er med deres omfangsrige status- og vedligeholdelsesvisninger særligt servicevenlige.

ECO CONTROL:  trendregistrerende dugpunktsregulering
Især ved variable volumenstrøm-, tryk- eller temperaturværdier sparer ECO CONTROL en betydelig mængde energi. Den trendregistrende dugpunktsregulering giver færre omkostninger og er sikrere end konventionelle dugpunktstyringer, for den reagerer allerede på ændringer af temperaturdifferencen i tørremidlet, og ikke først på stigningen af trykdugpunktet ved tørrerudgangen. Der sker en ny måling og relativ sammenligning af temperaturdifferencer for hver hele cyklus. Beholderne skiftes først, når tørremidlet er udnyttet optimalt. På den måde kan hver tørrefase lastafhængigt forlænges med op til 30 minutter, og der kan spares regenerationsluft.

  • Dermed sparer man en dyr dugpunktmåler, som kræver megen vedligeholdelse.
  • Der er ingen regelmæssige kalibreringsomkostninger forbundet med dette.
  • I modsætning til dugpunktmåleren er funktionen af temperatursensorerne nem at kontrollere takket være en sikker ledningsbrudovervågning.       

Benutzerorientiert   Brugerorienteret
Optisk tiltalende, let forståelig betjeningsflade i den højkvalitets fremtræden og udformning, der er typisk for aggregater fra KAESER KOMPRESSORER. Nem indstilling af trykdugpunkter iht. ISO-klasser. Lastafhængig styreenhed med klartekstvisning på fem sprog.
Servicefreundlich   Servicevenlig
Displayfeltet med det anskuelige flowskema samt lysdioderne på trykafbryder-, ventil- og beholdersymbolerne informerer pålideligt om driftstilstand og servicebehov. Den nøjagtige ventilkoblingsrækkefølge kan kontrolleres i den manuelle testmodus.
vernetzbar mit SAM   I netværk med SIGMA AIR MANAGER
Begge ECO CONTROL-versioner er som standard udstyret med fjern-tænd/sluk og en potentialfri kontakt, som kan overvåges med hensyn til ledningsbrud. Tilslutning af en dugpunktmåler samt fremstilling af dennes måleværdier kan ved styringen ECO CONTROL ske uden problemer via en analogindgang.
Eco Control basic   ECO CONTROL basic: Sparer regenerationsluft
Med ECO CONTROL kan man med et tryk på en tast tilpasse tørreren til værdier, der ligger under den nominelle volumenstrøm. Hvis man f.eks. med en fremtidig udvidelse af trykluftnettet i tankerne for en sikkerheds skyld har anskaffet den "et nummer større" og kun udnytter 80 % af dens kapacitet, kan dens regenerationstid forkortes fra 4 til 3,2 minutter: en regenerationsluft-besparelse på 20 procent. På den måde kan tørringskapaciteten i trykluftsystemet varieres, så den passer til behovet.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Lille adsorptionstørrer
Kompakte og store adsorptionstørrere
Funktionsmåde
Anvendelsesområde
Brochurer:
DC
Compressed air treatment

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com