Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
Trykluftsbearbejdning
  Tørring
      KRYOSEC Køletørrer
      SECOTEC Køletørrer op til 14,3 m³/min
      SECOTEC Køletørrer fra 17,0 m³/min
      TH-TI Energibesparende køletørrer
      THP High Pressure Refrigeration dryer
      Membrantørrer
    Adsorptionstørrer med kold regeneration
      Adsorptionstørrer med varm regeneration
      Hybritec Dryers
    Filtration
    Opladningssystemer til trykluftnet DHS
    Trykluftsbeholder
    Kondensatteknik
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
  Blæsere
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

DC-adsorptionstørrer – lave trykdugpunkter til alle tilfælde

 

Tekniske data

Serie DC
Volumenstrøm 0,15 til 154,53 m³/min

Gruppe DC

Pålidelig tørreeffekt ned til -70 °C 
Takket være en økonomisk optimal basisdimensionering opnår DC-adsorptionstørrere fra KAESER KOMPRESSORER også under ekstreme anvendelsesbetingelser og i vedvarende drift pålideligt lave trykdugpunktværdier. Dertil bidrager rigelige påfyldningsmængder af højkvalitetstørremidlet SIGMA Dry, hvis startkapacitet langt fra bliver opbrugt. På den måde kræves der kun et minimum af regenerationsluft, samtidig med at tørremidlets levetid er ualmindelig lang. Desuden sænker de lange cyklustider materialebelastningen af de strømningsoptimerede komponenter, som er konstrueret til et varigt fejlfrit sammenspil. Til disse komponenter hører også de standardmæssige KAESER-for- og efterfiltre.

Tørremidlet af aktiveret aluminiumoxid med særlig høj adsorptionsevne og god regenerationsevne giver lave trykdugpunkter på lang sigt, samtidig med at tryktabet er minimalt. Over lange levetider er det vandfast og mekanisk særligt stabilt. Tilpassede pillestørrelser gør, at flowfordelere og sibunde kan fungere optimalt.


Klein Adsorptionstrockner   Lille adsorptionstørrer DC 1.5-7.5
Også ved et lavt trykluftbehov sikrer den materialeskånsomme ti minutters cyklus pålideligt lave trykdugpunktværdier ned til -40 °C med høj driftssikkerhed. Den pladsbesparende, monteringsvenlige konstruktion med beskyttende beklædning er særligt velegnet til decentral anvendelse.
Kompakt Adsorptionstrockner   Kompakt-adsorptionstørrer DC 12-133
Minimal trykdifference og et lille behov for regenerering af luft reducerer service- og driftsomkostningerne samt kravene til de afstemte, forholdsmæssige belastninger, filterstørrelser og tørrermiddelpåfyldninger. Energibesparende tilpasning med ECO Control basic og ECO Control (option). Apparaterne kan fås (option) med servicelåger, superlyddæmpede og med mulighed for opstilling udendørs.

Groß Adsorptionstrockner   Stor adsorptionstørrer DC 169-1545
Konstrueret i åben byggeform til tryk op til 10 barü (som option op til 16 barü) arbejder disse store adsorptionstørrere lige så pålideligt og økonomisk som deres kompakte modstykker. Deres modulære konstruktion letter transport og installation, mens den lette adgang til alle enkeltkomponenter forenkler vedligeholdelses- og servicearbejder.
Kombination mit Aktivkohleadsorbern   Kombination med aktivkul-adsorbere
Fra størrelse DC 12 er der til DC-tørrerne tilknyttet ACT-aktivkul-adsorbere, som er tilpasset nøjagtigt i deres effekt. På den måde kan der fremstilles oliefri trykluft til de højeste krav (restolie < 0,003 mg/m³). Rammekonstruktionen på de kompakte adsorptionstørrere op til størrelse DC 133 gør det let at koble ACT-aktivkul-adsorberne på.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Lille adsorptionstørrer
Kompakte og store adsorptionstørrere
Energisparestyringen ECO CONTROL
Funktionsmåde
Anvendelsesområde
Brochurer:
DC
Compressed air treatment

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com