Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Dentalkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
Blæsere
    COMPACT-serien af kapselblæsere op til 132 kW
    Store kapselblæseranlæg op til 250 kW
    Kapselblæsere – enkelt blokke
  Skrueblæsere op til 110 kW
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Blæserblok med SIGMA PROFIL

 Ny definition af blæsereffektivitet


For rotorerne til de nye skrueblæsere i serie EBS har KAESER KOMPRESSORER tilpasset den globalt anerkendte SIGMA PROFIL til de specielle opgaver på blæserområdet – dermed gælder også her: mere trykluft med lavere energiforbrug.

Blæserblok samt førsteklasses mekaniske og elektriske komponenter danner tilsammen et ydelsesstærkt, energieffektivt og tilslutningsklart anlæg i moderne design.


Garanterede ydelsesdata

For at projekterede besparelser i driften også opnås, fastlægger KAESER det effektive samlede effektforbrug samt det samlede anlægs anvendelige volumenstrøm i henhold til ISO 1217, bilag C og E.

Pålidelig tætning

Glideringspakningen til drejegennemføringen på skrueblæserblokkens drivaksel, som længe med succes har været benyttet på KAESERs skruekompressorer, er vedligeholdelsesfri og tætner pålideligt, også i støvede og varme omgivelser.
Permanent systemovervågning

I kompressorblokken er der integreret sensorer til overvågning af olieniveau og -temperatur. Oliekammerets konstruktive udformning sikrer også denne funktion under maskindrift, altså også, når oliespejlet er uroligt.
Robuste lejer

Fire robuste cylindriske rullelejer optager alle radiale kræfter 100 procent, hvilket er med til at sikre skrueblæserblokken en lang levetid. Rullelegemerne løber i hightech-rulleholdere, som sikrer optimal smøring ved alle hastigheder.
Optimeret specifik ydelse

Det moderate maksimale omdrejningstal, den særdeles tætte skrueprofil og det næsten konstante forløb af den specifikke ydelse over det store reguleringsområde ved omdrejningstalregulering giver store energibesparelser i alle driftspunkter.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
EBS – ny definition af blæsereffektivitet
Brochure:
EBS/FBS

Rundflyvning gennem en moderne skrueblæserstation

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com