Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
Blæsere
    COMPACT-serien af kapselblæsere op til 132 kW
    Store kapselblæseranlæg op til 250 kW
    Kapselblæsere – enkelt blokke
  Skrueblæsere op til 110 kW
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

EBS – ny definition af blæsereffektivitet

 

Mere blæser for pengene


KAESERs skrueblæsere bruger omkring 35 procent mindre energi end traditionelle kapselblæsere. Også i forhold til hidtil kendte skrueblæsere giver de store besparelser på energiomkostningerne. Kombinationen af blæserblok med effektiv SIGMA PROFIL, flowoptimerede komponenter, effektiv kraftoverførsel og drivkomponenter med høj virkningsgrad opnår et højt ydelsesudbytte, som KAESER garanterer i henhold til de snævre tolerancer i ISO 1217.

Luft pr. tryk på en knap

Efter tilslutning til strøm- og luftnet er KAESERs skrueblæsere klar til drift med det samme. Påfyldning af olie, påsætning af drivrem, justering af motor, anskaffelse og programmering af den passende frekvensomformer, tilslutning af ledninger til samme frekvensomformer iht. EMC, udarbejdelse af ledningsdiagrammer, godkendelse iht. CE og EMC ... – det var i går. Komplette, certificerede maskiner fra systemleverandøren sparer objektivt set penge og tid og garanterer en sikker drift over mange år.

Blæserblok med SIGMA PROFIL

Et bredere reguleringsområde og samtidig en næsten konstant specifik ydelse karakteriserer den højeffektive blæserblok. Takket være SIGMA PROFIL opnår den sin særdeles høje virkningsgrad med det lavest mulige effektforbrug.
Omfattende sensorsystem

Den omfattende udstyring med sensorer og afbrydere til overvågning af tryk, temperaturer, omdrejningstal, oliestand og filtre giver en pålidelig blæserdrift og mulighed for fjernovervågning samt visualisering af driftstilstandene.
START CONTROL (STC)

Udførelsen med integreret Y-Δ-starter og drift ved konstant omdrejningstal er udstyret med kontaktorteknik af høj kvalitet, overstrømsudløser og faseovervågning. SIGMA CONTROL 2 og sikker nødstopteknik gør anlægget komplet.
SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC)

SFC-frekvensomformeren styrer blæserens omdrejningstal og muliggør derved variabel tilpasning af ydelsen til processens behov. Fra fabrikken er alt programmeret og parametreret til øjeblikkelig ibrugtagning.
 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Blæserblok med SIGMA PROFIL
Brochure:
Serie DBS, EBS, FBS

Rundflyvning gennem en moderne skrueblæserstation

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com