Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  Skruekompressorer
  OILFREE.AIR
  Stempelkompressorer
  Trykluftsbearbejdning
  Styringer
  Vakuumskrueanlæg
Blæsere
  COMPACT-serien af kapselblæsere op til 132 kW
    Store kapselblæseranlæg op til 250 kW
    Kapselblæsere – enkelt blokke
    Skrueblæsere op til 110 kW
  Mobilkompressorer
  Værktøj og tilbehør
  KAESER originaldele
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Industry 4.0
 
  

Avanceret anlægskoncept

 

KAESER-"COMPACT"-blæsere er i lige høj grad konstrueret med henblik på lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger som på enkel idrifttagning og stor driftssikkerhed. Det sidste nye er, at blæsere med integreret styring og frekvensomformer eller stjerne-trekant-start reducerer arbejde og omkostninger ved planlægning, opstilling, ibrugtagning, dokumentation og certificering væsentligt.

Komplet mekanisk, elektrisk og elektronisk system
COMPACT-kapselblæseanlæg leveres komplet med lyddæmpningskappe og enten med integreret frekvensomformer eller stjerne-trekant-start som elektrisk effektdel. Alle elektriske komponenter er dimensioneret i forhold til de krævede effektdata, komplet ledningsforbundet i henhold til EMC-direktivet og programmeret.

Egensikker og kommunikativ
Den interne blæserstyring SIGMA CONTROL 2 overvåger og regulerer via utallige sensorer alle de parametre, der er relevante for en sikker og økonomisk drift. Muligheden for fjernovervågning og -betjening er med til at øge blæsernes anvendelighed yderligere. Et varieret udbud af kommunikationsmoduler gør det muligt at integrere SIGMA CONTROL 2-styrede blæseranlæg i overordnede maskinstyringer som f.eks. SIGMA AIR MANAGER og/eller tekniske styresystemer. 

Driftsikker og effektiv
Som alle KAESER-produkter er også COMPACT-blæseranlæg konstrueret og produceret med henblik på størst mulig energieffektivitet, driftssikkerhed og holdbarhed. Sammenholdt med en minimal indsats til service og vedligeholdelse får man de lavest mulige omkostninger for det samlede system (Life Cycle Costs).

Komponenter til blæserstationer
Også for blæseluft gælder, at det er blikket for helheden, der tæller. Derfor tilbyder KAESER KOMPRESSORER til alle formål individuelt optimerede forsyningssystemer bestående af blæserstation, overordnet maskinstyring, luftbehandling og rørføring – så du får et samlet system med maksimal energieffektivitet og driftssikkerhed.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Den rigtige blæserstørrelse til ethvert behov
Den mest moderne produktion, den højeste kvalitet
Planlægning og omfangsrigt tilbehør til KAESER-blæsere
Brochure:
COMPACT
BB - HB

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com