Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
Personaleplanlægning
 
  

Personaleplanlægning

 

Højt motiverede medarbejdere er et af vores vigtigste succespotentialer.

Vores medarbejdere har i høj grad medvirket til at etablere KAESER KOMPRESSORER blandt de førende udbydere af kompressorer og trykluftteknik på internationalt plan. Ved hjælp af vores medarbejderes kreativitet, pålidelighed og fleksibilitet har vi kunnet realisere en vækstrate, der ligger over gennemsnittet. Det er dem, der har evnen til innovation, og som står som garanter for den fremragende kvalitet på produkter og serviceydelser fra KAESER KOMPRESSORER.

For at kunne sætte nye standarder på fremtidens globale markeder har vi sat os for at danne et stærkt og engageret team sammen med vores medarbejdere.

Til dette team søger vi løbende interesserede unge mennesker, der skal i gang med en uddannelse, højt kvalificerede akademikere, der ønsker at gøre en forskel samt erfarne medarbejdere, hvis kvalifikationer kan medvirke til, at vi kan forbedre os yderligere. Gennem løbende efteruddannelse, den nyeste kommunikationsteknologi samt implementering af de nyeste programmer giver vi alle vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt. 

For os står det klart:   Det er vores medarbejdere, der gør forskellen. Derfor er vi kræsne. Hvad med dig?

Find oplysninger om din fremtid hos KAESER KOMPRESSORER på de næste sider.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com