Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

IFAT 2018: Sådan skal lavtryk være!

 

pressinfo

Usædvanligt effektive og fremtidsorienterede – sådan fremstår blæsere fra Kaeser til vandbehandling 4.0. På IFAT præsenterer trykluftspecialisten for lavtryksområdet to yderligere størrelser af den succesfulde serie af skrueblæsere. En ny lille og en stor maskine til det hidtidige anvendelsesområde for turbokompressorer. Derudover fremvises en overordnet maskinstyring, der gør flere blæsere til et effektivt team, der er nemt at styre.

For dem, der arbejder med behandling af spildevand i kommunale eller industrielle rensningsanlæg og skal bruge trykluft med differenstryk op til 1100 millibar og en volumenstrøm på 2,3 til 12,2 m³/min, er skrueblæseren CBS med en effekt på 7,5 til 22 kW den perfekte løsning. Den er, sammenlignet med traditionelle kapselblæsere, op til 35 procent mere effektiv og giver også klare tocifrede energimæssige fordele i forhold til mange andre skrueblæsere på markedet. CBS-serien udviser særligt sine fordele ved konstant drift og egner sig på denne måde optimalt til anvendelser som produktion af aktiveringsluft i vandbehandling og for bioreaktorer, flotation og fluidisering.

En ny milepæl inden for kompressorteknik inden for effektområdet 132 til 250 kW og en volumenstrøm på 60 til 160 m³/min finder man med den nye skrueblæser HBS. Denne maskine er yderst regulerbar, støjsvag, pladsbesparende og vedligeholdelsesfattig. Ikke kun på ét punkt fremviser den en jævnt høj virkningsgrad, men stort set i hele reguleringsområdet, hvilket gør den til et attraktivt alternativ for særligt turbokompressorer.

Begge blæsere, både CBS og HBS, er naturligvis komplette, tilslutningsklare maskiner med den intelligente styring Sigma Control 2 og selvstændig overvågning.

Sigma Air Manager 4.0 som overordnet styring sørger ikke kun for, at de enkelte blæsere drives effektivt, den sørger også for at samtidig drift opnår den bedst mulige virkningsgrad. Denne overordnede styring er løsningen til optimal automatisering af blæserstationer. Ved angivelse af den ønskede nominelle værdi for den volumenstrøm eller det driftstryk, der skal produceres af processtyresystemet, organiserer Sigma Air Manager 4.0 den optimale drift for den enkelte blæser. Samtidig drift af flere blæsere er derved ikke kun effektiv i delbelastningsområdet, men har også klare interfaces og ensartet maskinudnyttelse.

Gebläse CBSSkruekraft til blæsere fra Kaeser: CBS-serien er kraftfuld, støjsvag og energibesparende.

SAM 4.0SIGMA AIR MANAGER 4.0 overvåger og styrer ikke kun alle blæserstationens komponenter særdeles effektivt, men forbereder dem også til Industrie 4.0.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com