Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Tre-vinget-kapselblæser "Omega PV" med forindsugningskøling

 

Økonomisk produktion af grovvakuum

pressinfo

De moderne tre-vingede kapselblæsere kan ikke kun anvendes i overtryksområdet, men kan også anvendes til økonomisk produktion af grovvakuum. Kaeser Kompressorer tilbyder "Omega PV"-serien med en sugeevne fra 15 til 150 m³/min.

Blæseren arbejder med en meget effektiv forudsugningskøling. Via kanalerne i højre og venstre side af blæserblokkens kabinetsvæg indsuges ekstra køleluft. Køleluften føres således, at den giver en ligelig fordeling af kølemediet i blokhuset. Derved opnås en særlig høj køleeffekt. Takket være det retvinklede tværsnit i kølelufttilslutningerne er køleluftkanalerne meget pladsbesparende. Desuden muliggør indbygningen af kontraventilklapper i køleluftledningen, at blæseren i stedet for i vakuum- også af og til kan køre i overtryksområdet.
De tre-vingede, stærkt pulseringsreducerende blæserrotorer er udstyret med den energibesparende "Omega-profil". Dette profil og et dertil nøje afstemt blokhus giver et stor sugeevne ved lavt energiforbrug. Med "PV"-modellerne kan der sågar vedvarende opnås et vakuum på 85% og sågar op til 90% (slutvakuum).
"Omega-PV"-blæserserien har mange forskellige anvendelsesmuligheder inden for pneumatisk transport i grovvakuum, som f.eks. til effektivt undertryksproduktion i suge- og silokøretøjer samt i mobile male- og blandingsanlæg.

Omega PVBlokken i den tre-vingede kapselblæser "Omega PV" er udstyret med en forindsugningskøling til vakuumdrift. Blæseren opnår op til 90% vakuum og har mange forskellige anvendelsesmuligheder inden for pneumatisk transport, som f.eks. i mobile blandingsanlæg samt i suge- og silokøretøjer.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com