Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Skrueblæser HBS: Ikke kun på toppen i toppen

 

pressinfo

Skrueblæserne af typen HBS udgør en ny milepæl inden for kompressorteknik inden for effektområdet 132 til 250 kW med en volumenstrøm på 60 til 160 m³/min og differenstryk på op til 1100 mbar. De "store" er ikke kun meget økonomisk regulerbare, støjsvage, pladsoptimerede og vedligeholdelsesfattige, de er først og fremmest lige højeffektive over hele reguleringsområdet.

Virkningsgraden for HBS-skrueblæseren er ikke kun punktvis i toppen, men i hele reguleringsområdet, hvilket fremover gør maskinen til et attraktivt alternativ til turbokompressorer. Denne nye skrueblæser til lavtryksområdet forener det årelange know-how fra Kaeser inden for udviklingen af højeffektive skruekompressorer og automatisering med intelligente maskiner, der svarer til kravene inden for Industri 4.0. Sammenlignet med oprindelige kapselblæsere er de nye skrueblæsere fra Kaeser op til 35 procent mere effektive og tilbyder, sammenlignet med mange andre skrueblæsere og turbokompressorer på markedet, betydelige energimæssige fordele. 

HBS-skrueblæseren med tabsfrit direkte drev af blæserblokken imponerer med en høj virkningsgrad og med særligt lave vedligeholdelseskrav. Derudover er disse maskiner konstrueret særligt pladsbesparende, og de er meget støjsvage.

Der er integreret en frekvensomformer for behovstilpasset volumenstrøm. Frekvensomformeren og motoren er tilpasset hinanden på en måde, der målrettes en konstant optimal samlet virkningsgrad.

For at den forventede høje besparelse også kan opnås i praksis, garanterer Kaeser effektforbruget pr. volumenstrøm (specifik effektforbrug i kW pr. m³/h) i henhold til de snævre tolerancer jf. ISO 1217 anneks E. Dette sikrer, at de planlagte besparelser og amortiseringstidsrum også virkelig holder stik.

Den integrerede styring Sigma Control 2 sørger for driftssikkerhed og intelligent kommunikation via integration i processtyresystemer helt efter kravene for Industri 4.0. For blæserstationer med flere blæsere anbefales det at anvende den overordnede styring Sigma Air Manager 4.0 med styre- og reguleringsalgoritmer, der er specialtilpasset til kravene for lavtryk. Dette muliggør endnu større energibesparelser og forenkling ved automatiseringen.

Særligt energiintensive anvendelser kan opnå fordele ved Kaesers teknologi inden for området kompressorer og automatiseringsteknik, herunder produktion af aktiveringsluft i vandbehandling og til bioreaktorer samt til flotation og fluidisering.

Gebläse HBSSkrueblæserne af typen HBS udgør en ny milepæl inden for kompressorteknik inden for effektområdet 132 til 250 kW med en volumenstrøm på 60 til 160 m³/min og differenstryk på op til 1100 mbar.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com