Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

EBS og FBS – Den besparende duo

 

pressinfo

Ekstra støjsvage og effektive: De højeffektive skrueblæsere til lavtryksområdet findes nu i to ydelsesstørrelser. Den integrerede styring Sigma Control 2 sikrer konstant optimal drift, sikker adgang til trykluften og giver mulighed for udnyttelse som Industry 4.0.

EBS yder 10 til 38 m³/min. ved en trykdifference op til 1,1 bar og "storebroderen", den nye FBS-skrueblæser, afdækker ydelsesmængder op til 67 m³/min.

Med denne skrueblæser i EBS- og FBS-serien er det lykkedes at overføre den kompetente Kaeser-teknik – Mere trykluft med lavere energiforbrug – som allerede sørger for store energibesparelser inden for kompressorområdet, til lavtryksområdet. Sammenlignet med traditionelle kapselblæsere er de nye skrueblæsere fra Kaeser op til 35 procent mere effektive og giver også klare energimæssige fordele i forhold til mange andre skrue- og turboblæsere på markedet.

Rotorerne er uden coating, så effektiviteten opretholdes på sit høje niveau, selv ved årelang drift. De oplyste data vedrørende det effektive samlede effektforbrug og den anvendelige volumenstrøm svarer præcis til det, som maskinerne faktisk yder under anvendelse (i henhold til de snævre tolerancer i ISO 1217, måling bekræftet af TÜV-Süd). Det sikrer, at de planlagte besparelser ved en investering også virkelig opnås.

Konstant under kontrol

Den integrerede styring Sigma Control 2 sørger for konstant omfattende overvågning og enkel tilslutning til kommunikationsnetværk for alle maskiner.

På komplette blæserstationer kommer den nye styring, Sigma Air Manager (SAM), der arbejder på tværs af maskiner, med en videreudviklet, speciel blæsersoftware i anvendelse første gang. Det giver endnu større produktivitet og energibesparelse og giver ligeledes mulighed for udnyttelse som Industry 4.0. Brancher og anvendelsesformål som f.eks. spildevandsrensning, pneumatiske transportanlæg, energiproduktion, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, medicinalindustrien, den kemiske industri, cellulose- og papirindustrien, tekstilindustrien, byggematerialeindustrien og den almene industri kan profitere af den innovative skrueteknologi.

Lang levetid og driftssikkerhed

De tyskproducerede skrueblæsere har naturligvis også alle de andre fremragende egenskaber, der kendetegner produkterne fra Kaeser. De nye skrueblæsere har et internt kølekoncept, som gør den energikrævende brug af oliepumpe og oliekøler overflødig. Derudover er de forsynet med et effektivt pakningskoncept, som sikrer tæthed over lang tid, selv uden vakuumpumpe. Fraværet af supplerende udstyr og oliecirkulationssmøring øger yderligere maskinernes levetid og driftssikkerhed. For at opnå optimal køling og effektivitet indsuges køle- og procesluften uafhængigt af hinanden fra luften uden for kabinettet. Dette giver mere anvendelig luftmassestrøm ved samme effekt. Blæserne er lette at installere, meget driftssikre og robuste og har en lang levetid. Takket være en velgennemtænkt placering af komponenterne er der mulighed for både væg- og side-by-side-opstilling, og vedligeholdelsen bliver let og uproblematisk.

FBSFBS: EBS og FBS er de to innovative og besparende skrueblæsere, som på lavtryksområdet effektivt og sikkert genererer trykluft.

FBS

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com