Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Skruekompetence for blæsere

 

Det energibesparende mirakel

pressinfo

Mere støjsvag, effektiv og økonomisk end andre: Den enestående Sigma Profil fra Kaeser Kompressorer fås nu også til blæsere. Trykluftspecialisten markedsfører den højeffektive skrueblæser EBS til lavtrykområdet.

Med denne skrueblæser er det lykkedes at overføre den kompetente Kaeser-teknik – Mere trykluft med lavere energiforbrug – som allerede sørger for store energibesparelser inden for kompressorområdet, til lavtrykområdet. Sammenlignet med traditionelle kapselblæsere er de nye skrueblæsere fra Kaeser op til 35 procent mere effektive og giver også klare energetiske fordele i forhold til mange andre skrueblæsere på markedet. Rotorerne er uden coating, så effektiviteten stort set opretholdes, også ved årelang drift. De angivne størrelser vedrørende det effektive samlede effektforbrug og den anvendelige volumenstrøm svarer til det, der faktisk ydes i anvendelsen (i henhold til de snævre tolerancer i ISO 1217). Det sikrer, at planlagte besparelser også virkelig opnås.

Den integrerede styring Sigma Control 2 sørger for omfattende overvågning og enkel tilslutning til kommunikationsnetværk for alle enkeltenheder. På komplette blæserstationer kommer den nye maskinomfattende styring, Sigma Air Manager (SAM), med speciel blæsersoftware for første gang i anvendelse. Den giver endnu mere produktivitet og energibesparelse. Brancher og anvendelsesformål som f.eks. spildevandsrensning, pneumatiske transportanlæg, energiproduktion, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, medicinalindustrien, den kemiske industri, cellulose- og papirindustrien, tekstilindustrien, byggematerialeindustrien og den almene industri kan profitere af den førende skrueteknologi.

De tyskproducerede EBS-skrueblæsere har naturligvis også alle de andre fremragende egenskaber, der kendetegner produkterne fra Kaeser. De nye skrueblæsere har et internt kølekoncept, som gør den ekstra energikrævende brug af oliepumpe og oliekøler overflødig. Derudover er de forsynet med et effektivt pakningskoncept, som sikrer tæthed over lang tid, selv uden vakuumpumpe. Fraværet af sideaggregater og oliecirkulationssmøring øger yderligere maskinernes levetid og pålidelighed. For at opnå optimal køling og effektivitet indsuges køleluften fra luften uden for kabinettet. Dette øger effektiviteten og giver mere anvendelig luftmassestrøm ved samme effekt. Blæserne er lette at installere, meget driftssikre og robuste og har en lang levetid. Takket være en velgennemtænkt placering af komponenterne er der mulighed for både væg- og side-by-side-opstilling, og vedligeholdelsen bliver let og uproblematisk.

EBSDen nye skrueblæser EBS fra Kaeser Kompressorer giver maksimal energieffektivitet, lang levetid og enkel håndtering.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com