Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Den nye serie af nøglefærdige kapselblæsere

 

Energi- og omkostningseffektiv

pressinfo

Kaeser’s “EB 291 C” og “EB 421 C” leveres tilslutningsklare med integreret nettilslutningsudstyr og overvågning. Med en drivkraft på 18,5 til 75 kW leverer de fra 15 til 40 m³/min ved op til 1000 mbar (g) eller 500 mbar (vakuum). Egenskaberne for disse nye blæsere er pheumatisk transport af pulvermateriale, vandbehandling og produktion af blæseluft. Med samme design fås CBC- og DBC-blæserne med ydelser fra 4,7 til 40 m³/min.

EBC-blæsere kan leveres driftsklar inkl. alle sensorer og stjernedeltastartere, eller med frekvensomformer til frekvensstyring. Det komplette anlæg er CE- og EMC-certificeret, hvilket betyder mindre arbejde både for operatør og systemudbyder, med henblik på planlægning, installation, certificering, dokumentation og opstart. For at imødekomme forskellige behov findes et udvalg af motorer, medens reducering af larm og vibrationer sikrer konstant lydsvag drift.

Som man forventer af en førende udbyder som Kaeser Kompressorer, er disse kapselblæsere i sig selv baseret på intelligent design: Driftsledere drager ikke kun fordel af betydelige energi- og driftsbesparelser men kan også opnå betydelige besparelser vedrørende installation, planlægning, opstart og certificering. Blæserne tilbyder exceptionel ydeevne og driftssikkerhed. Derudover resulterer det pladsbesparende komponent-layout i et ekstremt kompakt areal. Da disse blæsere ydermere er designet til, at alt servicearbejde kan udføres fra forsiden af enheden, er det muligt at installere adskillige blæsere side om side. Komponenter som styringsventiler, som normalt skal installeres eksternt, er integreret i udstyret og er styret via blæserens interne "Omega Control"-styring. Planlægning, installation og dokumentation af centrale blæserstationer er derfor gjort enklere.

Driftsomkostninger afhænger selvfølgelig ikke kun af effektiviteten af de individuelle komponenter i anlægget. Adskillige andre faktorer spiller en rolle, så som det faktiske tryk og luftefterspørgsel, valg af passende blæsere og drivsystemer samt sekvensstyring. Det er her en Air Demand Analysis (ADA) kan være af uvurderlig betydning: Ved hjælp af en sådan analyse er det muligt at fastsætte variationen i trykluftefterspørgslen, effektiviteten af et blæseranlæg, og i hvilket omfang driftssikkerhed og ydeevne yderligere kan forbedres. “Kaeser Energy Saving System” (KESS) er endnu et stærkt optimeringsværktøj. Dette specielle planlægningssoftware muliggør sammenligning af forskellige systemvarianter, og de respektive potentielle besparelser kan beregnes. Oversigt over fremtidige service- og vedligeholdelsesomkostninger er ligeledes vigtig, når de totale livscyklusomkostninger for både individuelle blæsere og anlægget som en helhed tages i betragtning. Denne opgave kræver selvsagt videnskab og ekspertise, som kun en erfaren trykluftudbyder som Kaeser Kompressorer kan tilbyde. Ved valg af Kaeser, drager planlæggere og operatører ikke kun nytte af de fordele, som Kaeser's seneste generation af blæsere tilbyder, men også fra firmaets mangeårige erfaring inden for systemplanlægning og -optimering. Som et resultat vil de opnå en forbedret systemeffektivitet og maksimal driftssikkerhed.

H-EBC-webKaeser's EBC-serie af kapselblæsere kombinerer intelligent design med exceptionel effektivitet og driftssikkerhed. Flere blæsere kan installeres tæt ved siden af hinanden pga. let tilgang til maskinerne.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com