Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Kapselblæsere med efterkøler: DB 166 C og DB 236 C

 

Designet med henblik på energi- og omkostningsbesparelser

pressinfo

Med motto'et "Indre intelligens" introducerede Kaeser Kompressorer for nylig den nye generation af høj-effektive kapselblæsere. I kombination med en effektiv efterkøler, giver “DB 166 C” og “DB 236 C” ikke kun betydelige energibesparelser men hjælper også med at reducere de totale omkostninger. 

I lyset af de stadig stigende priser for industriel energi i de seneste år, er emnet om hvordan man sparer energi blevet fokus for diskussion. En vigtig faktor man bør overveje er derfor, at en maskines, eller systems, effektivitet er dikteret af de totale levetidsomkostninger i stedet for bare hvor meget energi, der forbruges. Med denne viden har Kaeser udviklet den seneste generation af kapselblæsere. Resultatet "DB 166 C" og "DB 236 C" (Image 1) er som konsekvens baseret på intelligent design. Driftsledere drager ikke kun fordel af betydelige energi- og driftsbesparelser men kan også opnå betydelige besparelser vedrørende installation, planlægning, opstart og certificering. Med ydelser fra 10 til 25 m³/min for tryk op til 1000 mbar (g), eller 500 mbar (vakuum), giver den nye "DB" blæser exceptionel driftssikkerhed.

Derudover giver den luftkølede efterkøler (ACA) betydelige fordele til temperaturfølsomme behov: ACA (image 2), som er specielt designet til brug for kapselblæsere, kan reducere blæselufttemperaturen fra 150°C til 10°C over omgivelsestemperaturen uden komplikationer og udgifter i forbindelse med vandkølede systemer. Ydermere sikrer de maksimalt luftforbrug med minimalt tryktab, da de er specielt udviklet til at kunne klare store mængder af luft genereret fra kapselblæserdrift.

Den optimerede "Omega Profil" blæserrotor og et specielt designet blok-kabinet sikrer maksimal kapacitet og lavt energiforbrug. Ydeevnen er yderligere hjulpet af energibesparende IE3 drivmotorer og høj-effektiv transmission.

Integration af "Omega Control Basic" er også ny. Denne avancerede styring kan matche blæserydelsen til præcist at opfylde efterspørgslen, er meget brugervenlig, overvåger alle driftsparametre og anvender et overvågningssystem til at gøre brugeren opmærksom på vedligeholdelses- og alarmmeddelelser. Et hovedstyringssystem kan også let tilsluttes, hvis nødvendigt. Ydelse og driftssikkerhed er yderligere forbedret af Kaeser's avancerede kølesystem, da blæserindtag og motorkøling trækkes ind separat fra omgivelsesluften.

Blæserne leveres driftsklar inkl. alle følere og stjernedeltastartere og/eller frekvensomformer (for variabel hastighedskontrol). De kan også leveres uden styreinstallation / sensorer, hvis ønsket. Det komplette anlæg er CE- og EMC-certificeret, hvilket betyder mindre arbejde både for operatør og systemudbyder, med henblik på planlægning, installation, certificering, dokumentation og opstart. Alt udstyr er monteret på en kompakt ramme, hvilket betyder, at disse nye systemer kræver mindre plads end deres forgængere. Desuden kan drivmotorer fra 7,5 til 45 kW installeres ud fra behov.

Sidst, men ikke mindst, sikrer egenskaber som meget effektiv lyd- og vibrationsdæmpning lydsvag drift, mens sikkerhedsskærm for ventilator og drivmotor yder beskyttelse i overensstemmelse med alle gældende maskin-regulativer.

H-DB-236-C-webImage 1: De nye "DB 166 C" og "DB 236 C" kapselblæsere sikrer exceptionel energieffektivitet og driftssikkerhed.

H-ACA-Blower-Aftercooler-webImage 2: Designet specielt til kapselblæsere: "ACA" blæserefterkøler

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com