Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Skrueblæser CBS: Selv de "små" kan udrette stort

 

pressinfo

Skrueblæsere er de store effektivitetskunstnere i lavtryksområdet. Med CBS fra Kaeser fås disse nu også til mindre volumenstrømme.

Hvis der f.eks. er behov for luft til spildevandsbehandling i kommunale eller industrielle rensningsanlæg med en trykdifference op til 1100 mbar, er skrueblæseren CBS med en effekt på 7,5 til 22 kW og med 2,3 til 12,2 m³/min volumenstrøm den perfekte løsning. Men også ved anvendelser som væskebeluftning, flotation, fluidisering og drift i bioreaktorer udmærker denne blæser sig med sine mange fordele. Den er, sammenlignet med traditionelle kapselblæsere, op til 35 procent mere effektiv og giver også klare tocifrede energimæssige fordele i forhold til mange andre skrue- og turboblæsere på markedet. En skrueblæser er så kraftig, at den faktisk dækker reguleringsområdet for to til tre kapselblæsere effektivt.

Dette opnås blandt andet ved anvendelsen af kvalitetsrotorerne fra skruekompressorsegmentet med Sigma Profil. Det innovative, slupfrie direkte drev bidrager også hertil. Det sørger for minimale overførselstab, også ved maksimale omdrejningstal, og dermed også de laveste energiomkostninger.

CBS udfolder særligt sin energieffektivitet under konstant drift, den kræver endvidere kun lidt vedligeholdelse, og flere af disse blæsere kan opstilles ved siden af hinanden. Efter ønske kan de udstyres med integreret frekvensomformer eller stjerne-trekant-kobling. Skrueblæserne leveres som tilslutningsklare anlæg (med kraftig elektronik og styringen Sigma Control 2) og kan straks sættes i drift uden større arbejde.

Intelligent styret

Blæsterstyringen Sigma Control 2, der også er integreret, sørger for omfattende overvågning og nem tilslutning af hver individuelle enhed til kommunikationsnetværk i overensstemmelse med Industri 4.0. Takket være denne smarte styring kan blæserne også meget hurtigt tilsluttes Sigma Network, så fordelene ved den overordnede maskinstyring Sigma Air Manager 4.0 også kan udnyttes ved lavtryk i blæserstationer.

Gebläse CBSSkruekraft til blæsere fra Kaeser: CBS-serien er kraftfuld, støjsvag og energibesparende.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com