Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Ny køletørrer med innovativ lagerteknik

 

Stort plus i lagerdensitet

pressinfo

For en køletørrer i den effektstørrelse kræver den utrolig lidt plads, er utrolig effektiv og leverer naturligvis tør trykluft fuldstændig stabilt. Den nye Secotec TF fra Kaeser Kompressoren er med sin innovativen lagerteknik og det lave energiforbrug en ny topmodel inden for trykluftkøletørrere.

En effektiv og stabil trykluftbehandling er et vigtigt aspekt, når det handler om økonomisk trykluftforsyning. Anden generation af de succesrige energibesparende Secotec-køletørrere med en ny kølelagringsmetode imponerer ved, at de i kraft af et innovativt kølelager med endnu bedre specifik ydelse og lavere differenstryk kun kræver omtrent halvdelen af den plads, der hidtil har skullet bruges til samme ydelse, og således også vejer langt mindre.

De særdeles økonomiske beholdertørrere i Secotec-serien fås nu med en volumenstrøm på op til 34 m³/min. I alt dækker modellerne området fra 17 til 34 m³/min. Dette er muligt på grund af det innovative latentlagersystem. Det omfatter et beholdermateriale, som på grund af sit faseskift mellem fast/flydende kan opvise en 98 % større lagerdensitet i sammenligning med gængse lagermedier. Derved bliver de innovative Secotec TF-modeller betydeligt mere kompakte ved samme beholderkapacitet. De kræver op til 46 procent mindre opstillingsareal og er omkring 60 procent lettere end gængse beholdertørrere. Secotec TF er således - også takket være sine to vægsider - endnu nemmere at anbringe og opstille.

Køletørreren er udstyret med mikroprocessorstyringen Sigma Control Smart.  Styringen regulerer og kontrollerer beholderdriften. Den indbefatter et arkiv for fejl- og servicemeddelelser samt en fjern-til-/frakoblingsfunktion.

Med den kompakte konstruktion har tryktabet kunnet mindskes til 0,15 bar, mens gængse modeller har et differenstryk på 0,20 bar eller mere. Også Secotec TF's lave energiforbrug er bemærkelsesværdigt. Det gennemtænkte anlæg klarer sig f.eks. med mindre end 87 watt pr. m³/min. af trykluft til tørring. Med en gennemsnitsværdi på omkring 200 til 250 watt ved gængse modeller er den nye Secotec en milepæl inden for udviklingen af køletørrere.

Det nye konstruktionskoncept kræver ovenikøbet meget lidt vedligeholdelse og er yderst servicevenligt. Til den nye Secotec TF tilbydes der adskillige praktiske ekstrafunktioner, bl.a. tryklufttilslutning på siden.

De luftkølede versioner af de nye og økonomiske TF-modeller er klar til omgående levering.

SecotecDen nye Secotec TF tørrer store mængder trykluft med kun et lille energiforbrug. Med sine kompakte latent-varmebeholdere fås køletørrere med effektiv dellastregulering for første gang i ekstra pladsbesparende konstruktion.

Secotec-TF-251-047-m

Secotec-TF-251-052-m

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com