Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Nye Kryosec-køletørrere

 

Særdeles driftssikker og meget kompakt

pressinfo

Den nye Kryosec-køletørrer fra Kaeser Kompressorer imponerer med sin høje industrikvalitet og leverer stabilt tør trykluft op til en omgivelsestemperatur på +50 grader Celsius.

Tryklufttørrere i Kaeser Kompressorers nye Kryosec-serie køler fugtig trykluft med meget lavt differenstryk ved en volumenstrøm på 0,35 til 2,2 m³/min. Kryosec-tørrere affugter sikkert, også ved krævende driftsbetingelser. Her er varmevekslerens og kølemiddelkondensatorens stort dimensionerede flader samt den definerede køleluftføring af afgørende betydning. Dette og dens næsten vedligeholdelsesfri konstruktion er garant for en yderst økonomisk drift.

Tørrerne opfylder de sikkerhedskrav, der gælder for maskiner i henhold til EN 60204-1. Dertil hører låsbar tænd/sluk-afbryder og en integreret hovedafbryder. Med sin kvalitetsforarbejdning, sin kompakte konstruktion og den høje grad af pålidelighed er de desuden ideelt egnede til målrettet, decentral installation på f.eks. produktions- og bearbejdningsmaskiner, der er afhængige af kvalitetsbehandlet trykluft. Deres ringe pladsbehov og muligheden for vægmontering gør indsatsområdet for Kryosec-tørrerne særdeles alsidigt.

KryosecKompakt, pålidelig og effektiv: De nye tørrere i Kryosec-serien leverer stabilt tør trykluft selv under vanskelige betingelser.

Kryosec

Kryosec

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com