Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Nyt højeffektivt filter fra Kaeser Kompressorer

 

Ren trykluft - mere energieffektivt end nogensinde

pressinfo

Hvis der kræves trykluft af høj kvalitet, er en passende filtreringsbehandling uomgængelig. Med det nye Kaeser-filter er denne behandling nu mere energibesparende end tidligere.

Kaeser Kompressorer markedsfører filtre, som på samme tid har et ekstremt lavt differenstryk og en imponerende filtreringseffekt. Et lavere differenstryk giver et lavere energibehov. Det alene nytter dog ikke, hvis filtereffekten ikke samtidig skaber den ønskede kvalitet. Kaeser-filtrene kan begge dele: Filtrenes effektdata er målt efter kvalitetsstandarden for filtre ISO 12500-1 og er testet og godkendt af en uafhængig instans. I henhold til disse data opnår f.eks. det nye, dybtplisserede aerosolfilter KE (Kaeser Extra) et restaerosolindhold på 0,01 mg/m³ ved et mætningsdifferenstryk på maks. 200 mbar.

Serien omfatter i alt fire indsatsgrader til filtrering af aerosoler, partikler og oliedampe. Med dette dækningsområde kan der efter behov leveres trykluft i alle renhedsklasser iht. ISO 8573-1. De innovative Kaeser-filtre kan anvendes indtil 16 bar og 66 °C trykkluft-indgangstemperatur og tilbydes i ni husstørrelser med en leveringsmængde på foreløbig indtil 14,2 m³/min

Trykluftrenhed efter behov med et lille energiforbrug

Dette er muligt med et helt nyudviklet indsatshoved. I det patenterede produkt, som vi selv har udviklet, ligger der en masse Kaeser-know-how. Det sørger for en blid ændring af strømretningen og leder trykluften på en sådan måde, at de ligeledes nyudviklede filtermedier udnyttes ensartet. Derudover sikrer ekstra store filterflader optimale filterhastigheder. Det giver en høj filtereffektivitet samtidig med at der opnås et lavt tryktab.

Fejlfrit indsatsskift

Filterets hoved og klokke er forbundet via et bajonetlukke. Ved et indsatsskift positioneres de - sammen med tætningen for hus og indsats - via en integreret, innovativ tvangsføring altid automatisk, så de er tætte i forhold til hinanden. En låseskrue fikserer filterklokken i dens slutposition og tætner derved samtidig filterhuset. Ved forkert montering kan forbindelsen ikke lukkes, og trykluften blæser hørbart ud.

Langtidsholdbart hus, der er let at montere

Kaeser-filterets hus er fremstillet af korrosionsbestandig aluminium og er af hensyn til en ekstra lang levetid desuden beskyttet med et passiveringslag. For at gøre installationen så nem som mulig kan det leveres med tryklufttilslutningsflanger i flere indvendige diametre. Derudover er der diverse ekstraudstyr og omfattende tilbehør.

Det fininddelte Kaeser-filterprogram gør det muligt at overholde alle trykluftkvalitetsklasser iht. ISO 8573-1 både pålideligt og på en økonomisk måde. Filtrene er afstemt præcist til kompressorerne og andre behandlingskomponenter og kan kombineres i forhold til anvendelsen.

FilterDe nye Kaeser-filtre giver en imponerende filtreringseffektivitet med et lavt tryktab.

Filter

Filter

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com