Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Ny Hybritec-adsorptionstørrer til store mængder

 

Mere kompakt og effektiv end nogensinde før

pressinfo

Sikker og pålidelig tørring af store trykluftmængder ned til et trykdugpunkt på minus 40 °C. Alt sammen energieffektivt, med besparelse af energiomkostninger og på forholdsvis beskeden plads: De nye kompakte Hybritec-kombinationstørrere fra Kaeser Kompressorer gør det muligt.

Hvis der skal bruges lavere trykdugpunkter ned til minus 40 °C, kan disse, takket være de nye kompakte kombinationstørrere, som forener køle- og adsorptionstørring, fremover nås sikkert og energibesparende, også når der kræves højere ydelser. Konceptet, der hidtil har eksisteret op til en volumenstrøm på 20 m³, er af Kaeser nu udvidet til volumenstrømme op til 67 m³/min. De nye Hybritec-tørrere i serie DTI til DTH muliggør en energibesparelse på op til 50 procent i forhold til traditionelle adsorptionstørrere. Det er en synergistisk kombination af to tørringsmetoder, der gør dette muligt.

Med en intelligent placering af komponenterne i tørrerens indre er det på den ene side lykkedes at opnå en klart øget servicevenlighed, på den anden side – og dette er enestående – er det lykkedes at reducere det nødvendige pladsbehov med op til 49 procent uden at begrænse ydeevnen. Fra frontsiden er der god adgang til alle vedligeholdelsesrelevante steder, hvilket reducerer den nødvendige tid og indsats ved service og medvirker til en yderligere sænkning af omkostningerne.

De kendte fordele ved Kaesers Hybritec-kombinationstørrere, som f.eks. et ca. 50 procent mindre effektbehov i forhold til en separat drevet varmeregenereret adsorptionstørrer (til et trykdugpunkt på -40 °C uden køletørrer som fortørrer) eller de meget lave procestemperaturer og lange tørringscyklusser, følger selvfølgelig også med de nye kompakte Hybritec-kombinationstørrere. Dette har en klart mindre mekanisk og termisk belastning af komponenterne til følge, hvilket igen bidrager til en forlænget levetid og væsentlige reduktioner af livscyklusomkostningerne.

Også med hensyn til trykluftkvaliteten giver kombinationstørrerne i kraft af de meget lave procestemperaturer og lange kølefaser klart mere stabile trykdugpunkter ved lave trykluftudgangstemperaturer. Styringskonceptet Eco Control sørger med et touchpanel, der kan betjenes intuitivt, for en enkel og sikker betjening.

Når der skal bruges stabile og sikre trykdugpunkter ned til -40 °C, når energieffektivitet spiller en stor rolle, og når der navnlig kun er sparsom plads til rådighed for installationen, er de nye Hybritec-kombinationstørrere det rette valg.

Hybritec-DTI-668-902Den nye Hybritec-kombinationstørrer fra Kaeser Kompressorer med ydelser op til 67 m³/min. kombinerer energieffektivitet, beskedent pladsbehov samt sikker og stabil generering af trykdugpunkter ned til minus 40 grader °C.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com