Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Optimerede opladningssystemer til trykluftnet til kompressorsystemer

 

Spar energi, sikre trykluftkvaliteten

pressinfo

Mange firmaer lukker deres kompressorer ned for natten, eller for weekenden, for at undgå energitab forårsaget af luftudsivning Selv om dette tiltag er effektivt, er der en klar ulempe: Der er risiko for overbelastning af luftbehandlingsudstyret og forurening af trykluftsystemet, når kompressorerne genstartes. Dette kan afhjælpes med det optimerede opladningssystem til trykluftnet (primære trykstyringer) fra Kaeser Kompressorer.

I et trykluftsystem med flere lækager er det muligt, at trykket vil fjernes fra det komplette luftdistributionsnetværk, når kompressorerne har været lukket ned for en tid. Når de genstartes, leder kompressorerne først luft til et tomt luftdistributionsnetværk. Som et resultat heraf udsættes trykluftkomponenter så som tørrere og filtre for så meget som ti gange deres normale belastning under denne pludselige opstart. Forurenende stoffer føres derfor til luftdistributionsnetværket, selv ved brug af den bedste tørrer og de bedste filtersystemer. Denne uønskede effekt kan let og omkostningseffektivt undgås med opladningssystem til trykluftnet fra Kaeser Kompressorer.

Opladningssystemet er installeret i kompressoranlægget lige efter den sidste luftbehandlingskomponent, hvilket betyder, at trykluftsystemet forbliver under tryk, selv efter nedlukning af kompressorerne. Når behovet for luft opstår, genetableres det ønskede tryk hurtigt uden medfølgende overbelastning. Da opladningssystemets ventil åbner, når det nominelle tryk er nået, vedligeholdes et konstant driftstryk for tørrer og filter. Som følge heraf sparer den primære trykregulator ikke kun energi men spiller også en vigtig rolle mht. sikring af trykluftkvaliteten. Det nye optimerede design har desuden en meget synlig placering af ventilindikator og elektroniske alarmfunktioner. Derudover programmeres de elektroniske dele let via en intuitiv menu, og forbindelse til styrings- og overvågningssystemet er enkelt; den integrerede tryksensor giver signal.

D-DHSKaeser Kompressorer's optimerede opladningssystem til trykluftnet (primære trykstyringer) fås i flere størrelser. De bidrager med at spare energi, sikrer trykluftkvaliteten og kan let integreres med hovestyrings- og overvågningssystemer.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com