Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilkompressorer "Mobilair 13" og "Mobilair 17"

 

Kompakte og kraftfulde

pressinfo

Effektive, lette, støjsvage, til alsidige anvendelser og nemme at transportere: Det er de mest væsentlige egenskaber ved de mindste modeller af "Mobilair"-serien af mobilkompressorer. Med 15 bar maks. driftsovertryk egner modelvarianten "Mobilair 17" sig endvidere specielt godt til trækning af glasfiberkabler uden gravning.

Den nye "Mobilair 13" mobilkompressor driver tryklufthamre, -boremaskiner, -save, -slibemaskiner og også jordraketter eller kanalrobotter med en kapacitet på 1,2 m³ trykluft pr. min. ved 7 bar. Modelvarianten "Mobilair 17" med 15 bar maks. driftsovertryk og en kapacitet på 1 m³/min er ideel til nedlægning af glasfiberkabler uden gravning. Derudover fås "Mobilair 13" også som versioner med 10, 12 og 13 bar.

Skruekompressoren drives af en luftkølet 4-takts motor fra Honda via en kilerem med lav vedligeholdelse. Kompressoren har en stor 20 l brændstoftank. Med en kontinuerlig ydelsesregulering tilpasses kompressorens kapacitet hurtigt og nøjagtigt til det pågældende trykluftbehov. Det reducerer brændstofforbruget yderligere for det i forvejen brændstofbesparende anlæg.

For anvendelse i lukkede rum, på byggepladsen eller i værkstedet fås der også en el-drevet, udstødningsfri version med trefasemotor.

Alle modeller er udstyret med et korrosionsfrit lydisolerende kabinet af rotationssintreret polyethylen, og de er behageligt støjsvage.

Selv på meget små ladvogne er der plads til de kompakte kompressorer: De kan uden problemer stå i en lukket varebil, på ladet af en lastvogn eller en pick-up. Så er anhængertrækket frit til andre formål.

Hvis der inden for bestemte anvendelser kræves kølig og kondensatfri eller endda teknisk oliefri trykluft, kan kompressorerne endvidere udstyres med en ekstern trykluftefterkøler, med eller uden mikrofilterkombination. Den er integreret i et bærechassis og har fastmonterede ledninger til trykluft, tilbageførsel af kondensat og strøm (12 V spænding, fra kompressoren) til at drive efterkølerens ventilator. Det dannede kondensat fordampes ved hjælp af den varme motorudstødning, ved el-versionen opsamles det i en beholder.

M13- og M17-kompressorerne er også meget brugervenlige, når det drejer sig om håndtering og vedligeholdelse: En lang bøjle, hjul med luftringe, fire komfortable løftebøjler og et løfteøje, der kan sænkes, garanterer nem transport på byggepladsen. Takket være den store åbningsvinkel i karrosserikabinettet er alle servicesteder nemt tilgængelige.

Mobilair 13Den effektive og kraftige, støjsvage mobilkompressor M13 med benzinmotor er mobil og alsidig. Der fås også en E-version med trefasemotor.


Mobilair M13/M17Praktisk bærende chassis med trykluftefterkøler og mikrofilterkombination til teknisk oliefri trykluft.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com