Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilkompressor "Mobilair 50" med PE-kabinet

 

Klar til førerpositionen

pressinfo

"Mobilair 50" er stærk på flere fronter: Den leverer nok trykluft til tre tryklufthamre eller til et lignende "kraftigt udstyr". Som kompressor i 5 m³-klassen er den endvidere en miljøvenlig og let enhed til fleksible anvendelsesmuligheder. Teknikken er allerede afprøvet tusindvis af gange i den hårde hverdag på byggepladsen. Og den ser sågar "stærk" ud med dens robuste lydisolerende kabinet af rotationssintreret polyethylen.

Designet af "Mobilair 50" er virkelig tiltalende: Det lydisolerende kabinet med integrerede hjulkasser tiltrækker blikkene. Det er fremstillet af rotationssintreret polyethylen, er korrosionsfrit, meget modstandsdygtigt og ridsefast. Og det henviser diskret, men også iøjnefaldende, på, hvad der er under kabinettet: Dynamik, energieffektivitet, brugervenlighed og miljøvenlig driftsadfærd.

"Mobilair 50" giver 5 m³ trykluft i minuttet ved 7 bar - produceret af en højeffektiv, brændstofbesparende skruekompressorblok med strømningsteknisk optimeret "Sigma Profil". Den drives via en vandkølet firecylindret turbodieselmotor med 1:1-drev - altså uden overførselstab - med den nødvendige bevægelsesenergi. "Mobilair 50" egner sig derfor i høj grad til at drive tre tryklufthamre eller til anvendelse af jordraketter.

Sidst, men ikke mindst, er høj ydelse på ingen måde ensbetydende med høj vægt for "Mobilair 50": Med fuld tank kommer kompressorens vægt ikke over 750 kg. Kompressoren har dermed en rigtig god vægt i forhold til ydelsen og tilbyder netop på det europæiske marked yderligere to vigtige fordele: Nye transporterer må gerne transportere "Mobilair 50" uden anhængerkørekort, anlægget må trækkes uden påløbsbremse. Derudover betyder den lave vægt nem håndtering ved bugsering og transport.

Disse fordele gælder naturligvis også, når den nye, effektive trykluftefterkøler vælges som ekstraudstyr. En anden del, der ikke må undervurderes, er den patenterede frostbeskyttelsesregulering, der er indbygget som standard: Den beskytter specielt i overgangstiden med lave udendørstemperaturer trykluftværktøjet mod at fryse til, og samtidig forebygges korrosionsskader. Det øger driftssikkerheden og værktøjets levetid betydeligt.

Naturligvis svarer forarbejdningskvaliteten, betjenings- og servicevenligheden også til niveauet for en moderne mobilkompressor: Alle metalliske karosseridele er beskyttet mod rust - både med zinkforbehandling og pulverlakering. Alle servicerelevante komponenter er nemme at komme til, og betjeningen er nem: Der er kun én kontakt, instrumentpanelet er nemt at overskue, og brugeren vejledes sikkert via let forståelige piktogrammer.

C-Mobilair50PE-webImponerer med styrke, energieffektivitet, brugervenlighed, fremragende vægt i forhold til ydelsen, miljøvenlig driftsadfærd og moderne design: Den 5 m³ kompressor "Mobilair 50" med PE-kabinet.


Mobilair M50

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com