Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilkompressor "Mobilair 43" med PE-kabinet

 

Brugervenlig, effektiv, højtydende

pressinfo

Mobilkompressoren "Mobilair 43" med dobbeltvægget lydisolerende kabinet er helt bestemt iøjnefaldende. Den er fremstillet af rotationssintret polyethylen, er ridsefast, meget modstandsdygtig og korrosionsbestandig. Og den gør opmærksom på, hvad den gemmer under overfladen: En alsidig og anvendelig mobilkompressor, som er kendetegnet ved effektivitet, brugervenlighed og miljøvenlig drift.

"Mobilair 43" anvendes typisk til drift af tryklufthammere og jordraketter. Kompressoren kan levere 4,2 m³ trykluft pr. minut ved 7 bar. Den får sin kraft fra en robust vandkølet 4-cylindret turbodieselmotor fra Kubota, som har en særdeles rolig gang. Det gælder i øvrigt for hele anlægget: Med et lydtryksniveau på kun 69 dB (A) (lydtryksniveau på måleflade iht. ISO 3744) hører "Mobilair 43" til de støjsvage i sin klasse.

Takket være en kombination af en effektiv Kaeser-skruekrompessorblok med "Sigma Profil", et 1:1-drev, som forhindrer transmissionstab, og den allerede nævnte 4-cylindrede turbodieselmotor er anlægget, som arbejder med et lavt omdrejningstal, særdeles rentabel. Med fuld tank kommer kompressorens vægt ikke over 750 kg. Kompressoren har dermed ikke blot en rigtig god vægt i forhold til ydelsen, men tilbyder på det europæiske marked yderligere to fordele: 1. Også nye bilister uden kørekort til hænger må transportere "Mobilair 43". 2. Anlægget må i EU trækkes uden påløbsbremse. Derudover er understelstyper med påløbsbremse samt med fast eller højdeindstillelig trækstang også tilgængelige. Sidst men ikke mindst betyder den lave vægt også, at kompressoren er nemmere at rangere og transportere.

Endnu en vigtig fordel er den patenterede standard frostbeskyttelsesregulering, som "Mobilair 43" er udstyret med: Den beskytter især i overgangstiden med lave udendørstemperaturer trykluftværktøj bedst mulig mod at fryse til, og samtidig forebygges korrosionsskader, hvilket øger pålideligheden under drift og levetiden betragteligt.

Også forarbejdningskvalitet, service og brugervenlighed af den automatisk overvågede maskine opfylder alle forventninger: Alle metalliske karosseridele er beskyttet mod rust - både med zinkforbehandling og pulverlakering. Alle servicerelevante komponenter er nemme at komme til, og betjeningen er nem. Der er kun én kontakt, instrumentpanelet er nemt at overskue, og brugeren vejledes sikkert via let forståelige piktogrammer.

Ekstraudstyret med slangetromle giver fordele, som ikke bør undervurderes: På den måde er det for det første muligt, at opbevare den 20 m lange trykluftslange på en pladsbesparende måde, for det andet beskyttes den mod skader og kan for det tredje umiddelbart ikke føre til faldulykker.

C-Mobilair-43PEMobilkompressoren "Mobilair 43" med PE-kabinet er bl.a. kendetegnet ved sin høje brugervenlighed og lave vægt i forhold til ydelsen: Ved en kapacitet på 4,2 m³/min vejer anlægget uden trukket bremse mindre end 750 kg.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com