Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Den nye M 350 mobilkompressor

 

Kraftfuld og effektiv

pressinfo

Med en kapacitet på op til 34 m³/min, er Mobilair M 350 Kaeser Kompressorer's nye skud på stammen i den omfattende serie af mobilkompressorer. Denne førsteklasses kompressor tilbyder væsentlig mere end bare imponerende trykluftkraft: Den er alsidig, brændstoføkonomisk og med et miljøansvarligt design.

Dette er fremtiden - takket være M 350. M 350 opfylder allerede COM 3B EU standarderne for spildgasudslip med en ultramoderne Mercedes-Benz dieselmotor, som er kendt for sin lave produktion af kulstofpartikler og udslip og med en SCR katalysator. Dette forbedrer ikke kun gensalgsværdien, men leasingfirmaer og brugere kan udnytte alle fordelene, som den seneste miljøansvarlige teknologi kan tilbyde.

Den stærke kombination af en økonomisk Mercedes Benz motor og en effektiv Kaeser skrueblok med testede Sigma Profil rotorer giver en imponerende trykluftydelse med minimalt udslip og brændstofforbrug. Yderligere fornyelser øger besparelserne yderligere. En ventilatorkobling styret af Kaeser's Sigma Control Mobile, reducerer brændstofforbruget med op til fem procent.

Derudover sikrer et bredt udvalg af tilvalg stor alsidighed for tæt på uendelige muligheder: f.eks. forskellige tryk, en stationær version eller specielt udstyr til brug i raffinaderier.
Luftbehandlingskomponenter kan installeres for kold, tør og stort set oliefri luft til forskellige behov, f.eks. reparation af cement iht. tyske ZTV-SIB vedtægter. På trods af disse tilvalg og en forøgelse af trykluftydelsen på tyve procent, er M 350 knap nok tungere end sin forgænger.

 

C-Mobilair350Mobilair M 350 er det nye kraftcenter i Kaeser Kompressorer's omfattende sortiment af mobilkompressorer. Med en imponerende kapacitet på 34 m³/min, opfylder denne alsidige kompressor de seneste standarder for udslip og har et miljøansvarligt design.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com