Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Ny: Mobilair M 31 transportabel kompressor med PE-kabinet

 

Alsidig mobilkompressor

pressinfo

Praktisk, let, kraftfuld og effektiv: Disse er blot nogle af fordelene ved den nye Mobilair M 31 kompressor fra Kaeser Kompressorer. Med en kapacitet på 3,15 m³/min (ved 7 bar), yder den mere end sin forgænger, og kan desuden tilbyde unikke tilvalg, så som integreret generator og/eller trykluftbehandlingsudstyr. En stationær version fås til særlige behov og kan let installeres på ladet af en lastvogn.

Et sandt kraftcenter gemmer sig under Mobilair M 31's skramme- og korrosionsmodstandsdygtige rotationssintrede polyetylen (PE) lyddæmpningskabinet: Skrueblokke med energibesparende Sigma Profil rotorer er designet til kontinuerlig drift og er drevet af en kraftfuld, vandkølet Kubota turbo-dieselmotor. Følgelig giver Mobilair 31 en ydelse på 3,15 m³/min ved 7 bar – betydeligt mere end tidligere modeller - hvilket gør dem til et ideelt valg til på samme tid at drive to 20 kg ophuggere, eller andre former for værktøj, så som luftspyd, slagbor og sandslibningsudstyr. Denne let manøvrerbare kompressor fås som 7, 10, 12 og 14 bars versioner til vidtspændende behov. Muligheden for tilvalg fortsætter: Mobilair 31 kan udstyres med integreret efterkøler og centrifugaludskiller for driftssikker tilførsel af kold tør luft; muligheden for en 6,5-kVA generator tilbydes også.

Der er heller ingen grund til bekymringer over kolde morgen-opstart: Kaeser's Anti-Frost-Control med patent som standard beskytter trykluftværktøjet mod eventuel skade forårsaget af frost og korrosion. Desuden giver det lyddæmpende kabinet, som åbner vidt, hurtig og let adgang til alle vedligeholdelsespunkter. En yderligere nyttig tilvalgsmulighed er slangerullen med 20 m letvægtsslange, som holder trykluftslangen sikkert af vejen i stedet for at være til fare for at folk snubler i den.

C-Mobilair31PEDen nye Mobilair 31 tilbyder ikke kun imponerende ydeevne men også en bred række af tilvalgsmuligheder for maksimal fleksibilitet.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com