Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Ny mobilkompressor Mobilair 250

 

pressinfo

Kaeser Kompressoren præsenterer med dennykonstruerede"Mobilair 250" en ny mobilkompressor i den højeste ydelsesklasse. Tidligere trendsetter som første mobilkompressor med lav emission med IIIB-motor og SCR-udstødningsefterbehandling, i dag opdateret med et hjerte, der slår i takt med røggasniveau IV. SCR-teknologien fra den nye Mercedes Benz-motor, den høje trykluftkapacitet, det kompakte karosseri og den nemme betjening er bevaret. 

"Mobilair 250" imponerer ikke kun på grund af dens kapacitet: 23,5 m³/min. ved 10 bar og hele 21 m³/min. ved 12 bar. Dens effektivitet skyldes en nyudviklet skruekompressorblok med energibesparende "Sigma Profil" og strømningsteknisk optimeret blokkabinet. Andre vigtige karakteristika for det komplette anlæg er en kompakt form og en gunstig vægt i forhold til ydelsen. I basisversionen vejer "Mobilair 250" mindre end 3,5 ton; dermed egner det sig til tilsvarende trækkøretøjer og klarer sig med et prisbilligt chassis med påløbsbremse. Som alternativ fås der også stationære versioner eller chassis med trykluftbremse og ABS.

Nemt som altid udføres den sikre koldstart og betjening via blot tre taster på styringen Sigma Control Mobil, hvor alle driftsdata kan udlæses, og hvor nedtælling til næste service vises. Efter ønske kan disse data også overføres til Mobilair Fleet Management og analyseres sammen med kompressorens position i realtid. 

Ved montering af forskellige efterbehandlingskomponenter kan der produceres kølet, tør og teknisk oliefri trykluft, som det f.eks. er nødvendigt i forbindelse med betonsanering iht. den tyske forordning ZTV-SIB.

C-Mobilair250For større mængder trykluft - "Mobilair 250" med 23,5 m³/min kapacitet ved 10 bar. Basisversionen vejer under 3,5 ton og opfylder EU-røggasniveau IV.


Mobilair M250


Mobilair M250

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com