Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

“Mobilair 135” transportable kompressor med generator

 

Effektiv trykluftteknologi til byggeindustrien

pressinfo

Hvis du vil vide mere om forbedring af tryklufteffektivitet for byggeindustrien, så er “Mobilair 135” løsningen. Dette alsidige kraftcenter har en avanceret "Sigma Control mobil" (SCM) motor og kompressorstyringssystem, så vel som et valgfrit GPS/GSM-system*.

Med en 122 kW fire-cylinder Deutz dieselmotor og 'Sigma Profil' luftenderotorer yder "Mobilair 135" en effektiv ydelse på 13 m³/min ved 10 bar (g). 12 og 14 bars versionerne kan levere henholdsvis 12 og 10,5 m³/min. Med adskillige muligheder for tilvalg af udstyr er "Mobilair 135" en alsidig energikilde for en bred række behov på byggepladser: Til særlige behov fås en version monteret på meder i stedet for på et standard-chassis. Ekstra udstyr inkluderer luftbehandlingssystem til kold, tør og stort set oliefri luft til forskellige behov, f.eks. reparation af cement iht. tyske ZTV-SIB vedtægter.

Ved præcist at matche motorkraften til den aktuelle trykluftefterspørgsel forøger "Sigma Control mobil" (SCM) tryklufttilgængeligheden så vel som brændstofeffektiviteten. Desuden fås "Sigma Control Mobil" nu også med GPS/GSM sporingsmulighed. Denne funktion gør det muligt til enhver tid at spore kompressorens præcise lokation via internettet og driftsdata er også tilgængelig. Brugeren kan derfor udnytte fordelene ved en optimeret vedligeholdelsesplanlægning - en stor fordel for driftledere med mange maskiner - og kan lokalisere maskiner, som f.eks. er fjernet fra byggepladsen uden autorisation.

Med 15 eller 23 kVA generator-versioner af "Mobilair 135" modtager SCM også information vedrørende spænding og frekvens fra generatoren. Den elektronisk kontrollerede luftindtagsventil kan effektivt justere luftydelse i forhold til energiforbrug for generatoren. Dette system muliggør derfor koordinering af trykluft og udvikling af energi uden risiko for overbelastning af motoren. Dette giver selvfølgelig betydelige bruger-fordele: For eksempel kan maksimal effektiv luftydelse udnyttes fuldt ud, da der ikke længere er en forudbestemt grænse for luftydelse - dette er også kombineret med brændstofeffektivitet. Desuden tillader den elektronisk kontrollerede luftindtagsventil, at systemtrykket kontrolleres præcist indenfor 0,1 bar direkte fra SCM display'et. Dette forenkler ikke kun driften, men forbedrer også brændstofeffektiviteten betydeligt, selv når der køres med del-belastning.

SCM'en er både stød- og vibrationsmodstandsdygtig og kan derfor modstå selv de hårdeste betingelser på en byggeplads. Systemet er beskyttet iht. IP 65 standard og kan bruges i temperaturer fra -20 °C til +70 °C. "Sigma Control Mobil" viser driftsdata, indikation af driftstilstand, har logisk strukturerede menu'er for størst mulig brugervenlighed, har mulighed for driftsovervågning og fjerndiagnostik. Af yderligere fordele kan nævnes motordiagnostik, omfattende systemovervågning, alarmer for potentielle problemer og adskillige vedligeholdelsesmeddelelser.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*) GPS = global positioning system; GSM = global system for mobile communication 

C-Mobilair-135.jpgAlsidig, kraftfuld, effektiv: "Mobilair 135" fra Kaeser med GPS/GSM sporingsmulighed og 15 eller 23 kVA koordineret trykluft og energiforsyning.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com