Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilair M 130

 

Det dobbelte kraftcenter

pressinfo

Den nye M 130 fra Kaeser Kompressorer imponerer som den eneste trafikegnede entreprenørkompressor i denne størrelse ved, at den kan udstyres med en kraftig 23 kVA-generator og levere jævn- og vekselstrøm - ud over den stabile og energieffektive trykluftforsyning naturligvis.

Generatoren melder spænding og frekvens til kompressorstyringen, så der altid kan leveres den maksimalt mulige trykluftvolumen i forhold til det aktuelle strømforbrug. 

Kompressorerne er yderst velegnede til anvendelse i miljøzoner, da kraftcentrene er udstyret med en 105 kW Deutz-motor med lav udstødningsmængde og dieselpartikelfilter som standard. Filteret er certificeret i udstødningstrin IIIB.

M 130 kan leveres i tryklufttrin 10, 12 og 14 bar med en leveringsmængde på 9,4 til 12 m³/min. Med kompressorstyringen Sigma Control mobil tilpasses driftstrykket nemt med piletaster i trin på 0,1 bar til 5 bar, så det kan indstilles præcist efter det faktiske behov. Styringen er nem at betjene og garanterer en optimal koldstartsproces. Derudover giver den oplysninger om driftsdata og informerer om, hvornår næste service skal finde sted. Med det optimale samarbejde mellem Sigma Control mobil og motorstyringen sikres det, at entreprenørkompressoren altid arbejder på en måde, så udstødningen er så miljøvenlig som mulig.

Den nye M 130 får en endnu bedre kondensatudskillelse, når den udstyres med trykluftefterkøler. Som før fordampes det udskilte kondensat via udstødningsgassen, så jordbunden ikke forurenes. Også returopvarmningen, der fås som ekstraudstyr, er optimeret. Nu kan trykluftens udgangstemperatur således indstilles trinløst, så der kan opnås et optimalt resultat ved f.eks. blæsning med tøris.

Ud over de kørende anlæg med påløbsbremse og højdejusterbar eller fast trækstang kan der også leveres stationære varianter.

M 130M 130 kan som den eneste i sin størrelse leveres med 23kVA-generator.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com