Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilair M 114/M 115

 

Tvillinger med forskelle

pressinfo

To miljøvenlige kraftcentre med forskelligt hjerte – sådan er de to nye trafikegnede entreprenørkompressorer M 114 og M 115 fra Kaeser Kompressorer. Deres formål: Stabilt og økonomisk at levere trykluft selv under de hårdeste betingelser.

Begge modeller opfylder kravene i udstødningsstandarden IIIB, men har forskellige metoder til efterbehandling af udstødningsgassen. De to modeller har en nominel motoreffekt på 85 kW og identiske leveringsmængder (f.eks. 9,7 m³/min ved 10 bar). Den nyudviklede styring Sigma Control Smart med farvedisplay og meget enkle betjeningsfunktioner giver oplysninger om driftsdata og giver meddelelse, når det er tid til service.

Mens M 114 har en Deutz-motor med oxidationskatalysator, er M 115 udstyret med en Kubota-motor og dieselpartikelfilter.

M 114 kan leveres i trykvarianterne 10, 12 og 14 bar og kan udstyres med forskellige tilvalg til trykluftbehandling som f.eks. trykluftefterkøler og cyklonudskiller, filter og/eller pladevarmeveksler til returvarmet eller tør trykluft.

M 115 fører sig frem med 7, 8,6, 10, 12 og 14 bar, en ny karosseriform og endnu mere optimal trykluftbehandling. Efter trykluftefterkøleren er der monteret en forbedret aksial- kondensatudskiller. Også her fordampes det udskilte kondensat ved hjælp af den varme motorudstødningsgas. Hvis ekstraudstyret returopvarmning vælges, kan trykluftens udgangstemperatur reguleres. Det er især formålstjenligt ved blæsningsarbejder.

Generatoren (8,5 eller 13 kVA), der kan vælges som ekstraudstyr, gør også M 115 til et mobilt kraftværk. Ud over de kørende anlæg med påløbsbremse og højdejusterbar eller fast trækstang kan der også leveres stationære varianter.

M 114Såvel M 114 som M 115 giver optimale forudsætninger for en lang række trykluftanvendelser inden for mange indsatsområder.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com