Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Mobilair M81 og M82: To perfekte valg

 

pressinfo

Har man valget, kan man vælge den løsning, der passer perfekt til ens behov: Med de nye, mobile byggekompressorer Mobilair M81 og M82 fra Kaeser Kompressorer kommer to modeller i 8 m³-klassen på markedet, som adskiller sig fra hinanden med deres indre værdier, men som begge har adgangskortet til miljøzonerne.

Begge opfylder i denne effektklasse de aktuelt strengeste udstødningsgasværdier IIIB og TIER 4 final med vidt forskellige koncepter til behandling af udstødningsgas.

Mens M81 har en Deutz-motor med oxidationskatalysator, er M82 forsynet med en Kubota-motor med dieselpartikelfilter, som også opfylder de strengeste forordninger vedrørende luftrensning.

Begge motorer har omkring 55 kW. De giver Kaeser-skruekompressorblokken med Sigma-profil til identisk flow mellem 5,5 og 8,4 m³/min ved maksimaltryk mellem 7 og 14 bar vinger og garanterer trykluftforsyningen til eksempelvis tøris-stråler, sandstråler eller arbejde med nedrivningshammer.

Mens brugere af nedrivnings- eller borehammere værdsætter den patenterede antifrostregulering, som i forbindelse med den indbyggede værktøjssmører beskytter det tilsluttede værktøj perfekt mod korrosionsskader og mod at fryse til, kan trykluftudgangstemperaturen, som er optimal for processen, til eksempelvis stråleanvendelse indstilles trinløst ved den konfigurerede variant til trykluftbehandling med efterkøler og returopvarmning.

Altid perfekt at bruge takket være intern styring

Den integrerede kompressorstyring Sigma Control Smart betjenes let som en leg. Farvedisplayet informerer om alle driftsparametre, melder fejl og viser forestående service rettidigt. Foruden den pålidelige start med et tryk på en knap kan arbejdstrykket reduceres nemt og nøjagtigt i trin på 0,1 bar til 5 bar og dermed tilpasses nøjagtigt til behovene på stedet.

Ved M82, som valgfrit er forsynet med en 8,5 eller 13 kVA-generator, sørger for styringen af den maksimale tryklufttilgængelighed i forhold til strømbehovet.

Afhængigt af de egne præferencer for M81 eller M82 kan forskellige undervogns- og stationære varianter vælges samt mange andre muligheder. På den måde kan en pålidelig og miljøvenlig byggekompressor, som er velkommen i alle miljøzoner, sammensættes til de hårdeste arbejdsbetingelser.

M81/M82Godt for miljøet: de nye, mobile byggekompressorer M81 og M82 opfylder de strengeste forordninger vedrørende luftrensning.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com