Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

M57 Utility – M58 Utility: Kompakte, professionelle trykluftløsninger

 

pressinfo

Kompakte, komfortable, omkostningsbesparende, de to nye stationære byggekompressorer M58 Utility og M57 Utility kombinerer velkendte løsninger med de nyeste krav – eksempelvis til anvendelse i miljøzoner.

Især montører af autoværn kan glæde sig over den nye M58 Utility. Takket være en Kubota Motor med dieselpartikelfilter (DPF), der overholder det US-amerikanske direktiv TIER 4 final, må den bruges i alle miljøzoner i Europa. I samme omgang blev den hidtidige succesmodel M57 Utility også gennemarbejdet. De kompakte mål, som især er vigtige for opbygning på en lastbil, udledning af udstødningsgas opad og den gennemtænkte opbygning bibeholdes for begge modeller.

Foruden den velkendte og gennemprøvede version med 7 bar, der som hidtil leverer 5,1 m³/min, fås nu en version eksempelvis til stråleanvendelse med 4,35 m³/min med et maksimalt tryk på 10 bar.

Med den smarte anlægsstyring Sigma Control Smart (SCM), der seriemæssigt er indbygget, kan trykket reduceres nemt og nøjagtigt i trin på 0,1 bar til 5 bar. Den rigtige trykindstilling er med til at beskytte tilsluttede borehammere, som arbejder optimalt ved 6 bar, mod slitage. Styringens farvedisplay informerer om alle driftsparametre, melder fejl og viser forestående service rettidigt.

Enkel service

Mobilair-typerækkens servicevenlighed er også yderst vigtig ved de kompakte Utilities. Anlæggene er konstrueret, så alle servicesteder er let tilgængelige fra siden af ladet, når stikpanelerne er afmonteret. Anlæggene tankes fra oven. Via servicetilslutninger, der er ført udad, kan driftsvæsker nemt aftappes, uden at anlægget skal løftes.

De lavt anbragte trykluftafgangshaner og betjeningsdelen, der er beskyttet bag en metalklap, er påfaldende. Begge dele kan nemt håndteres, når anlægget er monteret på ladet af en lastbil.

I forbindelse med den valgfrie værktøjssmører beskytter den patenterede antifrostregulering tilsluttet værktøj mod korrosionsskader og mod at fryse til.

M57 Utility og M58 Utility kan valgfrit forsynes med en trykluftefterkøler, hvis der stilles højere krav til trykluftkvaliteten.

Kaeser-skruekompressorblokken med Sigma-profil drives direkte af den effektive Kubota-dieselmotor (ved M58 Utility med DPF) uden overførselstab og kan holde til over 10 timer med den indbyggede tank.

 

Mobilair M57De nye byggekompressorer M57 Utility og M58 Utility muliggør energibesparende trykluftforsyning – eksempelvis på mobile arbejdssteder.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com