Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Nye entreprenørkompressorer

 

Miljøvenlige

pressinfo

Ingen bekymring med hensyn til miljøzoner Kaeser Kompressorer præsenterer flere nye entreprenørkompressorer med moderne efterbehandling af udstødningsgassen og stabil, effektiv og økonomisk levering af trykluft.

Mobilair M 114, M 115, M 130 og M 171 hedder de nye trafikegnede professionelle trykluftaggregater, som ikke kun imponerer med deres ydelse, men også med en lang række ekstra finesser. De dækker en båndbredde på 7 til 14 bar ved leveringsmængder på 7,5 til 17 m³. Alle modeller er et adgangskort til enhver miljøzone, da de som standard er udstyret med enten et dieselpartikelfilter eller en oxidationskatalysator. Dieselpartikelfilteret opfylder selv de strengeste krav i Schweiz' luftrenhedsdirektiv.

Den bedst egnede model bestemmes af køberens krav og anvendelsesformålet. Mobilair entreprenørkompressorer dækker alt fra blæsningsarbejder, kabelindblæsning, nedbrydningsarbejder og meget mere. M 114 og M 115 fås i 10 m³-klassen, drevet af en motormærkeeffekt på 85 kW, og er yderst praktisk og fleksibel. M 171 er det rigtige valg, hvis der hurtigt skal skabes store effekter og der er behov for store mængder trykluft (6-cylindret Deutz-motor med 129 kW, fire tryktrin fra 8,6 til 14 bar og leveringsmængder op til 17 m³/min ved 8,6 bar). M 130 (10 til 14 bar ved en leveringsmængde på 9,4 til 12 m³/min) kan som den eneste trafikegnede entreprenørkompressor i denne størrelse prale med, at den kan udstyres med en kraftig 23 kVA-generator og levere jævn- og vekselstrøm. Generatoren melder spænding og frekvens til kompressorstyringen, så der altid kan leveres den maksimalt mulige trykluftvolumen i forhold til det aktuelle strømforbrug. 

Ud over de kørende anlæg med påløbsbremse og højdejusterbar eller fast trækstang kan der også leveres stationære varianter, og Mobilair entreprenørkompressorerne kan forsynes med optimerede varianter til trykluftbehandling (trykluftefterkøler, cyklonudskiller osv.).

M 130Mobilair M 130 kan som den eneste trafikegnede entreprenørkompressor i sin størrelse leveres med en generator.

M 114I 10 m³-klassen er de miljøvenlige Mobilair M 114 og M 115 praktiske og fleksible multitalenter.

M 171Stor mængde miljøvenlig trykluft til få penge. M 171 er som standard forsynet med et dieselpartikelfilter og må anvendes i enhver miljøzone.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com