Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

“Premium compact”: Transportabel kompakt trykluftkraft

 

Trykluft "To Go"

pressinfo

Kaeser præsenterer stolt den meget succesfulde serie af stempelkompressorer “Premium Compact”. Med det ny-designede polyethylen (PE) lydkabinet, yder de fire nyeste modeller trykluft, hvor det behøves og når det behøves. Transportmuligheden er yderligere forbedret takket være det store håndtag, trækkegreb og to transporthjul. 

Med en slagvolumen på 160 til 300 liter pr. minut og driftstryk på 10 eller 20 bar, tilbyder de nye “Premium Compact” modeller stor fleksibilitet. De er en perfekt arbejdspartner til en lang række behov indenfor handel og industri samt andre lignende områder. Alle modeller har håndtag, trækkegreb og transporthjul for enkel transport og de vejer meget lidt. Men det er ikke alt: Det dobbeltsiddet lyddæmpningskabinet, som er fremstillet af rotationssinteret polyetylen, reducerer ikke kun kompressorstøjen men er også modstandsdygtigt overfor ridser og stød. Det giver derfor optimal beskyttelse mod skader, selv under de hårdeste arbejdsbetingelser.

Det er selvklart det, som findes under kabinetet, der udgør forskellen mellem disse enheder og almindelige systemer: En elektrisk motor af høj kvalitet yder stor kraft, selv ved underspænding forårsaget ved brug af forlængerledninger. Maskinens strømkabel kan rulles op omkring en holder. Kompressorens cylinder af høj kvalitet er fremstillet ved en speciel finbearbejdning for at sikre maksimal holdbarhed. Dette, kombineret med korrosionsbestandige ventiler med rustfri stålrør og bevægelsesbegrænsere, betyder minimale vedligeholdelseskrav og lang levetid tillige med driftssikkerhed. Trykluftopbevaring finder sted i en 4 liters trykluftbeholder.

Kaeser's “Premium" stempelkompressorer fås i adskillige versioner. For eksempel fås en model med en robust dækplade for ekstra holdbarhed, mens en anden model er udstyret med specielle hjul for let flytning op og ned af trapper. Med drivkraft fra 0,75 til 3 kW dækker denne alsidige kompressor-serie ydelser fra 130 til 660 l/min.

B-Premium-Compact-4WKraftfuld, lydsvag, letvægt: “Premium Compact” stempelkompressorer med PE lyddæmpning.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com