Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

“Premium Car” værkstedskompressorer fra Kaeser

 

Optimal holdbarhed og ydeevne

pressinfo

Betingelserne er ofte hårde, når der udføres konstruktions- og renovationsarbejde, så branchefolk beskytter sig selv i henhold hertil. Men hvilken slags beskyttelse har en kompressor? Kaeser har overvejet dette spørgsmål grundigt, da den nye “Premium Car 250/30 W” blev designet og den er helt klart bygget til jobbet.

Med det holdbare design, er Kaeser's “Premium Car” modeller ideelle kompakte kompressorer til brug på byggepladser i miljøer med hårde arbejdsbetingelser: Kompressorenheden og tilbehøret er beskyttet mod skader af en ramme med transportbeslag og en stærk dækplade. Med tilgængelige forskydningsmængder fra 150 til 660 l/min, drivkraft fra 1,1 til 3 kW og luftbeholderkapacitet fra 16 til 70 liter, er Premium Car-serien perfekt egnet til en lang række trykluftbehov.

Det er dog ikke kun rammen og dækpladen, som er bygget til at kunne klare de hårde betingelser, da det inderste i disse kompressorer også er designet med henblik på holdbarhed og ydeevne. Stempelkompressorsystemet består af en kompakt og servicevenlig enhed med høj-effektiv køling, som omfatter både drivmotoren og kompressorblokken i et enkelt kabinet. En særlig designet elektrisk motor yder masser af energi, selv ved underspænding forårsaget af lange strømkabler, hvilket betyder, at en normal 230 V strømforsyningsfatning kan bruges selv i forbindelse med et forlængelseskabel. Kun 660 l/min-versionen, den mest kraftfulde model i sortimentet, kræver en tretrinsforbindelse.

Kompressorens cylinder af høj kvalitet er fremstillet ved brug af en speciel finbearbejdning for at sikre maksimal holdbarhed. Dette, kombineret med korrosionsbestandige ventiler med rustfri stålrør og bevægelsesbegrænsere, betyder minimale vedligeholdelseskrav og lang levetid tillige med driftssikkerhed.

Alle Premium Car-modellerne er med den kompakte størrelse og lette driftsvægt enkle at transportere og passer let i bagagerummet på en almindelig bil. Derudover sikrer kompressorens lave tyngdepunkt også, at enheden ikke vælter under transport, selv omkring hjørner i høj fart. Ved ankomst til arbejdsstedet er kompressorerne hurtigt klar til brug og kan let flyttes rundt ved hjælp af transporthåndtag og hjul. 

B-Premium-car300-webPremium Car stempelkompressorer fra Kaeser er designet til at kunne klare selv de hårdeste arbejdsvilkår og giver pålidelig og effektiv trykluftproduktion.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com