Produkter & løsninger Service Online-service Brochurer Om os Kontakt Aktuelt Jobs & karriere
 
  KAESER-messeoversigt
  Product news
Nyheder
    Presseinformation
  Reach
 
  

Lydsvag og effektiv: Dental-kompressorer fra Kaeser

 

Optimeret køling

pressinfo

Trykluftsystem til tandlægepraksis, klinikker og laboratorier skal opfylde meget strenge krav: Udover at kunne tilbyde bedste trykluftkvalitet, driftsikkerhed og ydeevne, skal de også være så miljøvenlige som muligt. Kaeser har derfor et sortiment af dentalkompressorer med optimeret kølesystem. 

Trykluftefterkøleren i Kaeser's 'Dental'-serie er nu mere effektiv end nogen sinde før: Den helt nye ringkøler reducerer tryklufttemperaturen yderligere, inden den løber ind i tørreren, hvilket resulterer i en betydelig bedre tørre-præstation.

Det er ikke ideelt med et højt lydniveau i tandlægepraksis eller laboratorier, og derfor fås modellerne udstyret med meget effektiv lyddæmpning. Med en meget lydsvag ydeevne på 52 eller 60 dB (A), er disse versioner blandt de mest lydsvage på markedet. Kabinetet af pulverlakeret metal har en glat overflade for enkel og effektiv disinfektion. Desuden behøver man ikke at afbryde kompressoren fra trykluftsystemet, når man eftermonterer kabinetet. Kompressorens store ventilator sørger for ventilationen i stedet for en mindre separat indbygget ventilator, som normalt er tilfældet. Kabinetet er forsynet med store lamel-udsugningsventiler, som er lydæmpede for indsugnings-, køle- og udtagsluft.

Afhængig af modellen, yder Kaeser's Dental-kompressorer driftssikker tilførsel af trykluft til mellem 1 og 5 behandlingsenheder med kontinuerlig output på 52, 135 og 225 l/min (ved 5 bar). Tandlægepraksis eller laboratorier med større trykluftbehov kan vælge "Dental 5/2T"-versionen, som er udstyret med to kompressorenheder med maks. ydelse på 524 l/min. Da en sådan størrelse kompressorer altid er installeret i et dertil bestemt rum, og da kompressorerne er extremt lydsvage, er lyddæmpning ikke nødvendig.

En "Seccomat" adsorbtionstørrer med et integreret finfilter er ydermere påmonteret kompressoren for at sikre optimal luftbehandling, mens Kaeser's "Permanent Power System" (PPS) muliggør en 100% driftscyklus med betydelige energibesparelser.

B-Kaeser-Dental-webTrykluftefterkølersystemet i Kaeser's 'Dental'-serie er nu mere effektiv end nogensinde før og tørre-evnen er betydeligt forbedret.

 
KAESER home Search Sitemap
Yderligere oplysninger
Informationsmateriale
Toolbox

ico_contactContact form

Tilbage top
Databeskyttelse, KAESER KOMPRESSORER A/S , info.denmark@kaeser.com